Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Metkiem

dawcio221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , czy mógłby mi ktoś pomóc , gdyż jest taka sprawa , że jak gram to po 4-5 minutach mnie wylogowywuje i to sie dziele ciągle. Znacie jakiś sposób na to ? -.-

Opublikowano

Zmiana Internetu.

Od tego czy Cię wywala raczej nie odpowiada gra (chyba, że są prace/ataki).

Spróbuj maksymalnie powiększyć transfer, aby grało Ci się przyjemniej i zobacz, czy wylogowywania nadal będą występować.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zmiana Internetu.

Od tego czy Cię wywala raczej nie odpowiada gra (chyba, że są prace/ataki).

Spróbuj maksymalnie powiększyć transfer, aby grało Ci się przyjemniej i zobacz, czy wylogowywania nadal będą występować.

Moim zdaniem internetu nie potrzeba zmieniać , czy czego kolwiek tam . Ja nie mam lagów , ani jednego , a to wylogowywanie zaczęło się pojawiać własnie jak to gameforcelive wyszlo , kiedyś grałem bez tego , to elegancko smigało ;/

Opublikowano

Moim zdaniem internetu nie potrzeba zmieniać , czy czego kolwiek tam . Ja nie mam lagów , ani jednego , a to wylogowywanie zaczęło się pojawiać własnie jak to gameforcelive wyszlo , kiedyś grałem bez tego , to elegancko smigało ;/

Może to zwykłe przerwy z dostawą internetu do kompa i dlatego cie loga. Spytaj dostawce czy nie mają jakiś usterek.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Może to zwykłe przerwy z dostawą internetu do kompa i dlatego cie loga. Spytaj dostawce czy nie mają jakiś usterek.

przerwy które zawsze zawsze pojawiają się po takim samym czasie? Nie sądze : /

Opublikowano

moze zmien internet? jak ci ciagle przerywa polaczenie to chyba wina dostawcy ;d

Wyżej już pisałem , ale moge napisać jeszcze raz , moim zdaniem nie jest to wina dostawcy bo to nie możliwe , że by ciągle rozłączało internet w tych samych odstępach czasowych :> A jak gram na innych serwerach metina to mi nie wywala :> Tylko na PL'u się to dzieje :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...