Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Hill Climb Racing zwiększenie pieniędzy (Root)

ułan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na początku powiem, że to jest mój pierwszy poradnik. W tym poradniku pokaże wam jak można w prosty sposób hakować gry(nie wszystkie) w tym przypadku jest to Hill Climb Racing(chodzi mi głównie o przedstawienie aplikacji gamekill)

Co potrzebujemy:

1.Najważniejsze zrootowany system Android możesz to zrobi tu(nie odpowiadam za uszkodzenia)

http://www.google.pl/search?biw=360&bih=308&ei=_QVoUo3vC6rr4wTKgoDoAw&q=Root+v20+&oq=Root+v20+&gs_l=mobile-gws-serp.3..0i22i30l4j0i22i10i30.3435.17506.0.18894.16.11.0.5.5.1.829.3003.0j5j5j6-1.11.0....0...1c.1j4.29.mobile-gws-serp..3.13.1873.jJ3wIknatG0

(jak poszukasz to znajdziesz podpowiem, że w 2 linijce jest TuT, który ułatwia sprawę)

2. Game Killer - wpisz w Google i pobierz jako wersje apk

3. Oczywiście nasza gra.

4.Android +4.0

Opis:

Włączamy game killer -a po czym naszą grę wyszukujemy interesujące nas wartości (tj. Ilość golda, ekspa itp. Szczegóły na filmiku)

Ustalamy wartość np. Mamy 200 golda wyszukujemy tą wartość kupujemy coś mamy 189 wyszukujemy te 189 jeszcze raz coś kupujemy znowu ustalamy wartość jak zostaną nam 2 wartości to wpisujemy w nie ile chcemy mieć golda i ustalamy Lock i gotowe. Wszystko na filmiku

http://m.youtube.com/watch?v=-WwaK2JOegk

Myślę, że na pewno komuś pomogłem

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png

///tripipi

world-of-tanks-logo.jpg

Opublikowano

Cóż za profesjonalnie nagrany TuT jeszcze ten GrubSon puszczony z telefonu xD Niektórym może się przydać. Możesz też dodać, że działa to od Androida 4.0 w górę, na 2.3 nie ma multi taskingu.

Opublikowano

oglądając ten film można sobie złamać kark...

btw, nie rozumiem po co kolejny temat o tym samym, przecież jest już kilka z rootem a nawet tutoriale do zbugowanej wersji

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Tak? Bo jakoś nie widziałem żadnego tut-a o game kill-u a w temacie spis poradników nie ma nic o takowym hack-owaniu.

@down:

Napisałem o game kill-u a tam nie znalazłem ani słowa o nim. Poza tym TuT opisuje jak korzystać z game kill-u a w tym przypadku użyłem go na Hill Climb Racing, więc nie wiem w czym problem?

world-of-tanks-logo.jpg

Opublikowano

Cóż za profesjonalnie nagrany TuT jeszcze ten GrubSon puszczony z telefonu xD Niektórym może się przydać. Możesz też dodać, że działa to od Androida 4.0 w górę, na 2.3 nie ma multi taskingu.

Ja mam samsunga galaxy gio i jakoś mi działa...android 2.3

Z tego co się orientuje to multi tasking od 4.0 jest jakby ulepszony czy coś, ale starsze wersje andka też go posiadają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...