Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak spolszczyć plugin ClearLag w 1OO%

Er3oR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

14ms8k0.png

Witajcie !

W tym poradniku pokaże Wam jak spolszczyć plugin ClearLag.

Pamiętajcie, korzystanie z gotowca tylko zmniejszy liczbe grających ludzi na serwerze i waszą wiedze na temat pluginów.

Nie zwlekajmy tylko zacznijmy spolszczanie !

2qd4hw2.png

Pierwszy krokiem jaki wykonamy jest wejście w folder główny z naszym pluginem i otwarcie poprzez Notepad++ pliku config. Po otworzeniu danego pliku szukamy 144 - 145 linijki, wygląda ona następująco:

auto-Alvarem:
  warning-message: '&6* &9Wszystkie przedmioty lezace na ziemi usuwamy za minute !'
  broadcast-message: '&c* &5Z ziemi zniknelo +RemoveAmount &5itemow!'
  broadcast-warning: true
  enable-scheduler: true
  autoremoval-interval: 400
  warning-delay: 60

Wytłumaczenie!

warning-message - Wiadomość przed usunięciem przedmiotów z ziemi za dany okres czasu

broadcast-message - Wiadomość wysłana z informacją o usunięciu przedmiotów z ziemi i ich ilości

broadcast-warning -Czy chcemy ustawić auto-powiadomienie o usunięciu itemów

warning-delay - Czas mierzony w sekundach przed usunięciem itemków

Reszte należy zostawić tak jak mam powyżej aby wszystko sprawnie działało.

Dziękuje za skorzystanie z mojego poradnika, zapraszam do likowania profilu.

Pozdrawiam

Er3oR

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Prezentacja ładna przejrzysta nie podoba mi się tylko te napisy zrobione w cool text ale mniejsza o to nie kazdy u mnie zrobic grafike w psd.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

hehe spodziewałem sie zabawy z klasami pluginu a tu nauka angielskiego ......

j* co za idiota trzeba byc aby czegos takiego nie umieć (można nie znać angielskiego ale to nie jest wytłumaczenie ) eh inaczej...

gdy wgrywasz jakis plugin to normalna rzeczą po jego załadowaniu jest jego konfiguracja za pomocą pliku config/

Nim pobierzesz plugin norma jest przeczytanie jego opisu , do czego służy (najlepiej z bukkit.org) i tam NAJCZĘŚCIEJ jest opis pliku config badz dodatkowego z tłumaczeniami ...

Opublikowano

hehe spodziewałem sie zabawy z klasami pluginu a tu nauka angielskiego ......

j* co za idiota trzeba byc aby czegos takiego nie umieć (można nie znać angielskiego ale to nie jest wytłumaczenie ) eh inaczej...

gdy wgrywasz jakis plugin to normalna rzeczą po jego załadowaniu jest jego konfiguracja za pomocą pliku config/

Nim pobierzesz plugin norma jest przeczytanie jego opisu , do czego służy (najlepiej z bukkit.org) i tam NAJCZĘŚCIEJ jest opis pliku config badz dodatkowego z tłumaczeniami ...

myślałeś że zabłyśniesz? kopiesz dołki pod samym sobą

@top tut całkiem spoko przyda się

Opublikowano

Dużo tu nie było do pisania.

------------------

Ładnie opisane, nawet grafika jest więc łap "мне нравится".

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

14ms8k0.png

Witajcie !

W tym poradniku pokaże Wam jak spolszczyć plugin ClearLag.

Pamiętajcie, korzystanie z gotowca tylko zmniejszy liczbe grających ludzi na serwerze i waszą wiedze na temat pluginów.

Nie zwlekajmy tylko zacznijmy spolszczanie !

2qd4hw2.png

Pierwszy krokiem jaki wykonamy jest wejście w folder główny z naszym pluginem i otwarcie poprzez Notepad++ pliku config. Po otworzeniu danego pliku szukamy 144 - 145 linijki, wygląda ona następująco:

auto-Alvarem:
  warning-message: '&6* &9Wszystkie przedmioty lezace na ziemi usuwamy za minute !'
  broadcast-message: '&c* &5Z ziemi zniknelo +RemoveAmount &5itemow!'
  broadcast-warning: true
  enable-scheduler: true
  autoremoval-interval: 400
  warning-delay: 60

Wytłumaczenie!

warning-message - Wiadomość przed usunięciem przedmiotów z ziemi za dany okres czasu

broadcast-message - Wiadomość wysłana z informacją o usunięciu przedmiotów z ziemi i ich ilości

broadcast-warning -Czy chcemy ustawić auto-powiadomienie o usunięciu itemów

warning-delay - Czas mierzony w sekundach przed usunięciem itemków

Reszte należy zostawić tak jak mam powyżej aby wszystko sprawnie działało.

Dziękuje za skorzystanie z mojego poradnika, zapraszam do likowania profilu.

Pozdrawiam

Er3oR

Albo większość administratorów serwerów Minecraft nie ma o takich logicznych rzeczach pojęcia albo ja jestem jakiś przyjebany. Tutorial jest zbędny, każdy potrafi spolszczyć takie coś.. Zacznij drogi redaktorze Minecraft tworzyć przydatne tutoriale, a nie byle gówna by po prostu było. Bo jak na razie nie wykazujesz się żadną wiedzą o tej grze. Zastanów się.. Gdybyś miał zrobić takie tutoriale do wszystkich pluginów - życzę powodzenia ;) Przecież to takie trudne.. Lepszym pomysłem by było uogólnienie tego w jednym temacie niż tworzenie poradnika dla jednego pluginu. Temat według mnie do kosza powinien polecieć a autor tematu powinien się nad sensem tworzenia takich "poradników". Jak nie umiesz - nie pisz w ogóle. Tak samo drugi "redaktor Minecraft" znający się na rzeczy: http://www.mpcforum.pl/topic/1101851-pytanie-lockblock/?p=9519600

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...