Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zapomnieć o swoich problemach ?

Wojλk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc od jakiegoś czasu dręczy mnie kilka spraw , chodzi tu o koleżankę i sprawy rodzinne/domowe.

Więc co robicie by zapomnieć o sowich problemach ? ;c

Bo w kurwę czasami mi po głowie myśli , żeby się zajebać chodzą (ja pierdole ;_; )

Spam,hejty i inne gówna raportuje.

Proszę o sensowne odpowiedzi , bo już nie wiem co mam ze sobą robić pisze , tutaj bo nie wiem gdzie mam się poradzić ;/

Opublikowano

@up tak,tak ,ale mi tu chodzi żeby praktycznie o tych problemach przestać myśleć ,bo już nie daje rady :c

Problem nigdy nie zniknie o ile prędzej czy później go nie rozwiążesz.

Opublikowano

@up Tak,tak , TYLKO JA CHCE CHODŹ NA JEDEN DZIEŃ O ŻADNYM Z NICH NIE MYŚLEC :/

Psycholog to jedyne wyjście ?

wyjdz gdzies, porob cos przyjemnego (bez skojarzen :D), jak to nie pomoze to niestety psycholog

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Możesz rownież postarać się o wywołanie efektu amnestii.

A tak na serio to radzę ci spróbować zająć swoją głowę innymi sprawami, podobno wysiłek fizyczny pomaga.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

@up Tak,tak , TYLKO JA CHCE CHODŹ NA JEDEN DZIEŃ O ŻADNYM Z NICH NIE MYŚLEC :/

Psycholog to jedyne wyjście ?

Na jeden dzień powiadasz? Załatw zielsko, dobrą ekipę i najeb się. Proste.

Opublikowano

Zajmij się tym co lubisz robić, lub przebywaj z kimś kogo uwielbiasz (przyjaciel, przyjaciółka, nawet zwierzak).

Albo jak jesteś wkurzony to zrób 20 pompek, rozładujesz energie chyba troszke.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Odpal jakąś ciekawą grę, zgaś światła i załóż słuchawki. Włącz sobie muzykę. Wyjdź ze znajomymi... Jest dużo opcji c:

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Zawsze warto porozmawiać o tym z kimś bliskim ( kolega/koleżanka), jednak czasem naprawdę tylko wizyta u psychologa może pomoc

Opublikowano

To szkoła zwana życiem synu. Sam musisz se z tym poradzić, każdy to kiedyś przeszedł i przejdzie.
Szczerze mówiąc nie ma na to rady. Zaakceptuj swoją sytuację i nie walcz z nią tylko się jej poddaj :)

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Potnij się mi to zawsze pomaga xD

Nie no na serio to red****.com cały maratonik i kartonik chusteczek i wiesz co masz robić dalej ?? xD

86226145013474567463.png

Opublikowano

Znajdź sobie koleżankę. Ale nie ze szkoły, klasy. Jakąś spoza w ogóle twojego kręgu. Mówię ci, jeśli będziesz miał kogoś takiego... nie wiem o co chodzi- czy o satysfakcję, że zna się kogoś nowego, czy o to że dziewczyny które mniej znamy bardziej się nam podobają, to wszystko odejdzie i będziesz się tym jarał ;)

Jak czekałem dziś z kolegą na jego trening w szatni to nagle przyszła koleżanka która mieszka w bursie (ci co nie wiedzą co to- coś na kształt akademika dla gimnzjum i liceum albo inna nazwa na internat) i przyprowadziła ze sobą drugą. Naprawdę nieźle się z nią skumplowałem i wracając całą drogę i do teraz jaram się tym, że kogoś nowego poznałem.

Mówię ci, pomoże :) a najlepiej to znajdź sobie dziewczynę, ale nie do chodzenia tylko szczerą przyjaciółkę podobną do ciebie :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Spróbuję się jutro udać do psychologa , może on mi jakoś pomoże

@up Dzięki za dosyć wyczerpującą odpowiedź !

Ma ktoś jescze jakieś pomyśly od siebie?

Jak zapominacie o swoich problemach,smutkach , które wam nie dają spokoju ?

Opublikowano

Jasne, niech się najara problem rozwiąże się…

…na 5 godzin potem znowu i jeszcze uzależnienie… :/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...