Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek AvalonMt2

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dość ciężkie pytanie. Ciężkie dlatego, że kieruję je do osób które grają lub w najbliższym czasie grały na AvalonMt2, a tych jest niewiele.

Chodzi więc o zarobek. Jak wiadomo, AvalonMt2 został połączony z AvalonV2 oraz AuroraMt2.

Na Avalonie V2 dobrym sposobem na zarobek było dropienie yang w V2, postacią 54lv. Sprawa wygląda tak, że gdy tam poszedłem nie dropi zupełnie nic. Od poziomu 15 nie dropnął mi ani yang. Jaki zarobek proponujecie? Metki nie wchodzą w grę, ponieważ nie dropi z nich nic wartościowego. Wydaje mi się, że powinienem dropić sztabki/yang, lecz nie wiem z jakiego powodu, nigdzie one nie dropią.

Próbowałem w V2 i w wielu innych miejscach. Chciałem ustawić tam bota, lecz po kilku spotach nadal ani yanga i ani sztabki.

Opublikowano

Odświeżam. Doszedłem do tego, że od około 40lv przestają dropić sztabki. Gdzie więc polecacie je dropić na niskim lv? Oddawacz expa jest od 32lv więc to jest minimalny lv dla dropka. Żadnego skilla nie mam na P, ponieważ do osiągnięcia następnego poziomu wymagane jest 20 PD.

Aktualnie bota ustawiam w M2, lecz spoty nie są zbyt duże. Na BO także.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...