Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Terraria boss, eater of worlds

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam musketa, który zadaje 28 damage, ale chyba się nie nadaje na tego bossa, więc jaką broń polecacie, ale jakąś taką, którą mogę w miare łatwo znaleźć, wycraftować, wiecie o co mi chodzi

finalrender.png

Opublikowano

na razie próbowałem tylko raz, teraz mam 16 defensa, 300 życia i z tą bronią jest kiepsko, bo tylko rozdzke saphirową, musket z 28 damage, ale jest śłaby na tego bossa oraz reke zombie (13 damage)

finalrender.png

Opublikowano

na razie próbowałem tylko raz, teraz mam 16 defensa, 300 życia i z tą bronią jest kiepsko, bo tylko rozdzke saphirową, musket z 28 damage, ale jest śłaby na tego bossa oraz reke zombie (13 damage)

Zdobądź shurikeny i ice blade, bo strasznie słabo z tobą :)

Opublikowano

Zdobądź shurikeny i ice blade, bo strasznie słabo z tobą :)

po co mi ice blade skoro mam ręke zombiaka, zadaje 13 damage. SHurikeny? Ok, cos sie pewnie znajdzie w skrzyniach. Czy pomoga mi tez te pulapki po goblinach?

finalrender.png

Opublikowano

po co mi ice blade skoro mam ręke zombiaka, zadaje 13 damage. SHurikeny? Ok, cos sie pewnie znajdzie w skrzyniach. Czy pomoga mi tez te pulapki po goblinach?

Pułapki nie, ale ręka zombie jest krótka, a ice blade strzela pociskami + jest długi :)

Opublikowano

Dlaczego pułapki nie, zawsze to jakiś damage, mi chodzi o tak jakby kolce po goblinach. Jak zrobić ice blade?

Ice blade jest w cave'ach lodowych (skrzynki), jeśli chodzi o kolce, to one prędzej spadną, niż coś zabiorą :)

Opublikowano

mam tiny ice blade, wystarczy na bossa?

Ehh, najgorszy enchant jak na teraz, ale możesz spróbować, tylko postaw kładki na 3 piętra w odstępach 3 kratek i na każdym takim postaw ogniska, szybciej Ci się będzie regenerować HP. Gdy bos będzie Cię atakować po prostu poruszaj się po kładkach (tego czegoś z drewna) l. Gdy będzie na dole bij shrikenami, granatami itp. Powinno Ci się udać, powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...