Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Bm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli robisz sure do pvp ( pewnie tak ;d ) zrób ducha , sfere i ochronke na M w pierwszej kolejności . Później zrób Mroczne i następnie zostaje duchowy cios . Staty proponuje dać 2PM:1WIT . Zrobiłem taką surę na yt2www i uwierz , że nie miałem równych ;d . Co do bonusów to proponuje dodać jakiś ABS , Inteligencje , na półludzi , życie i krytyk . Przeszywką też nie pogardzę ;d .

Co do EQ na początek jakiś fajny FMS z bonem do umiejętności (Tylko nie jakieś 2 Um. ^^ ) później Szpon .

@Down dzięki za poparcie ^^xD . Jak Mroczny napisał lepiej na początku expić WP ( dużo łatwiej ;] ) , a na wyższym lvlu zrobić ochronke na P i też nie będzie trudno expić ;)

Opublikowano

staty to : int wit zrecznosc 9ja tak daje i mam mocnego sure ) skille : wszystkie oprocz ognistego uderzenia;) eq najlepiej : duzo absu na postacie;) krytyk 70% starczy 6 i 7 bon ninja.sura szaman woja + 20 int;) eq : naszyjnik z niebianskich jest dobry;) niebiankie kolce;) niebianska branza butki na 47 lub 55 bony w broni najlepiej zeby bylo z 40 inta;) pozdrawiam;) pomoglem daj 5:)