Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MassangeBox w queście

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, którzy piszą w sposób "zrobiłbyś coś sam, a nie tylko kopiuj/wklej z epvp" to hipokryci. Pliki serwerowe gdy zostały udostępnione pobraliście, a nie płaczecie, że ktoś wrzucił. Racja?

@aw

nie mam tam takiej linijki:

http://wklej.to/AquNq

umarł

Opublikowano

Tak się składa że tylko nieliczni użytkownicy na tym forum wrzucają questy i systemy swojego autorstwa. Reszta wszystko kopiuje z epvp i inforge na zasadzie, kto pierwszy wrzuci coś z epvp, by zdobyć like. Ludzie myślący jak ty robią loda za wstawkę temu, kto opublikował coś pierwszy, bo myślą, że to on jest autorem. Nie masz pewności, że ta osoba nie podpierdzieliła czegoś z innego serwera, nie masz pewności kto jest autorem. Znasz jedynie autora tematu, a nie kodu. Skąd wiesz, że akurat tamten włoch jest autorem tej ramki? Ja mam szacunek do osób tych, które wiem, że są autorami danego questa, programu itp. Nie zamierzam lizać dupy osobie, która zrobi wstawkę i tu się chyba różnimy.

Zadam Ci pytanie, czy będziesz lizał dupę osobie która wrzuci system kostiumów jakiego jeszcze nie było np. by BlackWolf na forum? System za który ktoś bierze kasę bo się napracował, a bezmyślni ludzie udostępniają to później na forum i zbierają masę podziękowań za publikację. Właśnie przez takich ludzi forum schodzi na psy i ty wg. mnie do takich osób się zaliczasz. Pozdro.

A jeśli chodzi o to że ktoś będzie płakał, że ktoś coś komuś podpierdzielił.. z tego żyje te forum i każdy kto stawia serwer godzi się z tym, masa kodu z mojego byłego serwera się tu znajduje. Łez w mych oczach nie zobaczysz.

//Edit. Mam zasadę, jeśli nie znam autora to oceniam jedynie kod. Jeśli mi pasuje do czegoś większego to wykorzystuję. Tak też się stało w tym przypadku. Nie znam autora/twórcy, więc interesuje mnie tylko i wyłącznie zawartość/jakość kodu.

Żałuje 20 sec życia które zmarnowałem czytając Twój post i kolejne 10 sekund odpowiadając na Twoje wypociny. Do Ciebie nic nie dociera i wyciągasz jakieś swoje idiotyczne wnioski.

Ludzie, którzy piszą w sposób "zrobiłbyś coś sam, a nie tylko kopiuj/wklej z epvp" to hipokryci. Pliki serwerowe gdy zostały udostępnione pobraliście, a nie płaczecie, że ktoś wrzucił. Racja?

@aw

Ale plików serwerowych nikt pod siebie nie podpisuje i to mi kurwa chodzi, o to, że on TO PODPISAŁ POD SIEBIE KURWA, ZROZUMCIE TO!

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Ale plików serwerowych nikt pod siebie nie podpisuje i to mi kurwa chodzi, o to, że on TO PODPISAŁ POD SIEBIE KURWA, ZROZUMCIE TO!

Równie dobrze można powiedzieć, że ten włoch, którego uważasz za autora, podpierdzielił część kodu z systemu osiągnięć i TO PODPISAŁ POD SIEBIE jako coś nowego. Czyli... teraz bronisz jakiegoś włocha, który podpierdzielił część pracy kogoś innego, co zaprzecza twoim przekonaniom dotyczących przypisywania czyjeś pracy sobie. Pokazuje to dokładnie to o czym pisałem, że jeśli nie znasz prawdziwego autora to skupiasz się na jakości kodu, a nie na tym kto, co i gdzie jako pierwszy opublikował.

@AntyWarn

Czy można zmienić kolor tekstu na czerwony?

Opublikowano

Ale wy macie kurwa dyskusje JA PIERDOLE.

Nie wiem w ogole po co ten temat robicie.

Widze ze co niektorzy to cale popoludnie siedza w tym temacie jak na chacie.

Antywarm:

Dzieki za udostepnieni, nie widzialem tego wczesniej.

Wiecej takich :

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

Równie dobrze można powiedzieć, że ten włoch, którego uważasz za autora, podpierdzielił część kodu z systemu osiągnięć i TO PODPISAŁ POD SIEBIE jako coś nowego. Czyli... teraz bronisz jakiegoś włocha, który podpierdzielił część pracy kogoś innego, co zaprzecza twoim przekonaniom dotyczących przypisywania czyjeś pracy sobie. Pokazuje to dokładnie to o czym pisałem, że jeśli nie znasz prawdziwego autora to skupiasz się na jakości kodu, a nie na tym kto, co i gdzie jako pierwszy opublikował.

@AntyWarn

Czy można zmienić kolor tekstu na czerwony?

I chodzi o to, że każde forum powinno dbać o to, czy ta praca nie jest podpierdolona. Jeśli ten Włoch to zrobił, to inforge tego dopilnuje, my tutaj mamy temat z inforge, więc my musimy zadbać o to, aby u nas tego plagiatu nie było. Każdy pilnuje siebie i w końcu zrozum to człowieku. Widać wielu z Was kradzież jest na rękę, tylko jak Wam coś podpierdolą i wrzucą tutaj to będzie wielki płacz.

W sumie, o czym tu dyskusja, jest plagiat leci raport.

1384449750-U247153.png

Opublikowano

@aw

Znajdź to

[TAB]def __ServerCommand_Build(self):

[TAB][TAB]serverCommandList={

def __ServerCommand_Build(self):
        serverCommandList={

I pod serverCommandList={

Dodaj to

[TAB][TAB][TAB]"MessageBox"[TAB][TAB][TAB]: self.__MessageBox,

Nie chce Cie smucić ale serio widać jaki jesteś upośledzony nigdzie nie napisałem że TO JA TO ZROBIŁEM tylko wam to udostępniłem.

Warna/Bana człowieku spadłem z krzesła z brechtu z Ciebie :)

Opublikowano

Nie chce Cie smucić ale serio widać jaki jesteś upośledzony nigdzie nie napisałem że TO JA TO ZROBIŁEM tylko wam to udostępniłem.

Warna/Bana człowieku spadłem z krzesła z brechtu z Ciebie :)

Nigdzie nie napisałeś źródła, ani informacji, że nie jest to Twoje.

Powszechnie ustalone jest, że jeśli zakładasz temat to zawartość jest Twoja jeśli nie ma żadnej wzmianki o kopii :)

Poza tym troszkę spolszczyłeś, gdybyś nie chciał podpisać tego pod siebie nie robiłbyś tego i nie pierdól teraz głupot, że tak nie było.

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Beka beką pogania.

Nagle znalazło się tyle profesjonalistów od pythona, że masakra, ale jak przyjdzie co do czego to każdy siedzi cicho.

@top

Chujowe, bardzo chujowe.

Opublikowano

Beka beką pogania.

Nagle znalazło się tyle profesjonalistów od pythona, że masakra, ale jak przyjdzie co do czego to każdy siedzi cicho.

@top

Chujowe, bardzo chujowe.

Przeczytaj post wyżej.

Opublikowano

Najbardziej żałosne jest to, że wypowiadają się osoby, które nie mają zielonego pojęcia o czym mówią.

Co do tematu, średnio przydatny przy choć najmniejszych znajomościach języka.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Najbardziej żałosne jest to, że wypowiadają się osoby, które nie mają zielonego pojęcia o czym mówią.

Co do tematu, średnio przydatny przy choć najmniejszych znajomościach języka.

Na przykład kto nie ma zielonego pojęcia? Chyba jedynie autor tematu nie ma.

@aw

dzięki, wszystko już działa

umarł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...