Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LiveBox] połączenie Ograniczone !

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedy wróciłem z wakacji kupiłem se nwoego lapka Samsunga

z windwosem 8

Oto informacje : (chyba niepotrzebne)

1zvy0yq.png

A problem tki w tym że internet mi rozłącza I WIFI ORAZ Kabel jak podłącze pod lapka nie tyle co rozłącza ale na routerze zaczynają się na jakieś 1-3 min świecić czerwone diody. i migać i wtedy pojawia się ten JEB**NY napis co na ssie u dołu.

i dopiero po 6min wraca mi internet zgłaszałem już to raz przyejchali coś tam był za problem naprawaili i było git przez 2 tyg ale wtedy miałem to raz na Hmm 5h. a dziś mam te kicki neta co 5 MIN ..... HELP ME za każdym razem muszę czekać aż zniknie Ograniczone i pojawi się ,,Połączono "

Tak mam Liveboxa. PROSZĘ O POMOC ZA POSTY NA TEMAT DAM LIKE.

Gy połącze się z siecią o nazwie ,,NIE WBIJAC MI TU MOJE WIFI" to wszystko działa ładnie wiadomo multi bo jest to sieć która robię z telefonu :) telefon jako router :D

a5i54n.png

xmMfHrm.png
Opublikowano

Zrobiłem co ma karta sieciowa do liveboxa który co pare min świeći diodami czerwonymi ? aha zapomniałem dopisać mam internet z telefonem domowym wiec jesli swieca sie swiatla DOMOWY też nie działa chwile

xmMfHrm.png
Opublikowano

Skoro internet z telefonu śmiga a kiedy podpinasz się pod livebox to nie działa już tak dobrze. To jak myślisz gdzie jest problem? hhmmmm pomyślmy

Komputer + livebox = nie działa

Telefon + komputer = działa

Więc raczej komputer jest sprawny bo działa w każdej z tych konfiguracji. Więc co nie działa??????? Tak livebox jest do kitu.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Tak np dziś działa net dobrze ale o 20:00 znów słabo działą i rozłancza go a tak cały dzień nie rozłączało wczoraj od okołu 7 jak wstałem i włączyłem kompa rozłączało co 20 min aż do 11 a potem do końca dnia git więc te godziny codzienne inne a nieraz mam dzień że ciągle ładnie działa ..

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...