Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravians [Dedyk] [Easy]

Ravians

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Co ma prawictwo do stawiania serwera? Czyli jak nie ruchalem to nie umiem zrobic serwera? LOL +10 do inteligencji dla Ciebie

Opublikowano

Serwer jak do tej pory wydaje sie fajny :) , do 127 lvl leci przyjemnie exp ale od 128 jest straszny przeskok z pd ze spota po 4 % ;/ a przed wbiciem 128 po 12 % bez pd.I jeszcze gdyby bylo wiecej graczy ... no ale coz.

00381637475378013724.png
Opublikowano

@UP

Co ma prawictwo do stawiania serwera? Czyli jak nie ruchalem to nie umiem zrobic serwera? LOL +10 do inteligencji dla Ciebie

Nie. Jak nie ruchales to zesrasz sie w gacie i dasz navi pierwszej lepiej dziewczyny z skype. Nawet nie odpisuj bo dobrze wiem do czego ten zjeb Flourine ejst zdolny. Powinien sobie strzelic w leb w trybie natychmiastowym, mama sie ucieszy.

Za szybko lvl sie wbija i robi eq. Straszna nuda.

Opublikowano

Tamta prezka usunieta z powodu, ze bylo kilkanascie postow popartych argumentami, ze ta ekipa to nieogarniete dzieci, ze bedzie navi itp, a do tego odpowiedzi flourine na te posty były dziecinne i bez argumentow. Tyle w temacie..

Serwera nie polecam. Podkręcany licznik(200 osób kiedy max 50 w wszystkich m1 ch1 razem? ofc) no i ekipa to niewyzyte dzieci i prawiczki co wiadomo jak sie skonczy, tylko nie placzcie o navi.

Spokojnie, dodadza nowe rzeczy tylko musza znalezc jakies tutoriale zeby serwera nie rozwalic przy probie dodania czegokolwiek jak ostatnio :)

Co prawda w teamie juz nie jestem ale sie chetnie wypowiem.

Metin powinien być +18 by takie dzieci jak ty w to nie grały.

Navi nie było nie ma i nie bedzie, nawet o tym nie myśl.

Prezentacje usunałem sam, bo sie lekko zdenerwowałem ale jak widzisz ją przywróciłem i jest okey, moga sobie ludzie poszukać tamtą i sobie poczytać komentarze, co za problem?

W Teamie jest dziewczyna która na pewno każdemu z osobna wystarcza #hueheushuehsuehsues

nie ma mowy o żadnym faworyzowaniu innych graczy(dziewczyn) ze wzgledu na płeć, bo trzeba byc idiota by tak robic no ale co ja tam wiem.

Pozdrawiam i powodzenia dalej z serwerem chłopaki by stał jak najdłużej. ;)

Opublikowano

Serwer znów off ? Bo każde ch jest on a podczas próby logowania jest bląd ;/ a dopiero co byłem w grze i teleportowałem sie do m1.

PS. Z WASZEGO FORUM NIE DOSZEDŁ MI LINK AKTYWACYJNY NA G-MAILA.

mojasygnan.png

Opublikowano

Serwer znów off ? Bo każde ch jest on a podczas próby logowania jest bląd ;/ a dopiero co byłem w grze i teleportowałem sie do m1.

PS. Z WASZEGO FORUM NIE DOSZEDŁ MI LINK AKTYWACYJNY NA G-MAILA.

Sprawdź Spam.

Nie. Jak nie ruchales to zesrasz sie w gacie i dasz navi pierwszej lepiej dziewczyny z skype. Nawet nie odpisuj bo dobrze wiem do czego ten zjeb Flourine ejst zdolny. Powinien sobie strzelic w leb w trybie natychmiastowym, mama sie ucieszy.

Za szybko lvl sie wbija i robi eq. Straszna nuda.

Hmmmm, czyli co masz 13 lat i już nie jesteś prawiczkiem ? Prawie każdy post jaki wykonałeś na tym forum, to hejt. Dziwnym sposobem, co każdy inny serwer.

Czyli Twoja styczność z każdym serwerem to wbicie 70 lvla, i narzekanie że nudy ?

Sorry bardzo, ale wydaje mi się że coś jest z Tobą nie tak ;)

Twoje wypowiedzi są na poziomie 10letniego chłopca, hejt ? Nie ... bolesna prawda.

Czekam na Twoją jakże inteligentną odpowiedź. Hejt za 3 ... 2 ... 1 ...

Serwer online . Jutro wszystkie konta będą aktywowane i ogarnięte zostanie do końca forum .

Zmięcie styl strony na coś ciemniejszego. Strasznie bije w oczy.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Tak już padł i gra codziennie 200+ osób .

game.atarius.pl TS3

Flourine gm ; x a chcialem zagrac 15latek w teamie tak jak na tanirusie spierdoli z plikami

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...