Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegendsKruczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tyle wystarczy, mini-tut ale do FIzza więcej nie trzeba. Tylko wystarczy podczas gry przeczytać skille i byłoby na tyle. Nie poświęciłeś temu sporo czasu, ale i tak nie wydaje mi się, żeby było potrzebne.

I btw. nie zgodziłbym się z maksowaniem Q

#Edit

Faktycznie, nie spojrzałem, że to są AD runy (eng pls)

Co do buildu to tylko jak ma wyglądać, co kiedy co budujesz to inna kwestia. Z reszta tutaj nic nie ma o postaci, tylko jak Ją przygotować... w slaby sposob.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Runy na AD?

W masterach dałbym 21 9 0 bo potrzebuje więcej defa na linii. Bije z ręki dlatego jest narażony na harras

Z itemami też się nie zgodzę, nie rylay, buty 1sze? Zhonyia później

Maxowanie Q to też błąd, maxuje się E

2/10

Opublikowano

I tyle wystarczy, mini-tut ale do FIzza więcej nie trzeba. Tylko wystarczy podczas gry przeczytać skille i byłoby na tyle. Nie poświęciłeś temu sporo czasu, ale i tak nie wydaje mi się, żeby było potrzebne.

I btw. nie zgodziłbym się z maksowaniem Q

#Edit

Faktycznie, nie spojrzałem, że to są AD runy (eng pls)

Co do buildu to tylko jak ma wyglądać, co kiedy co budujesz to inna kwestia. Z reszta tutaj nic nie ma o postaci, tylko jak Ją przygotować... w slaby sposob.

Na fizzie możesz maksować wszystko, jest universalny, bo z wszystkiego będzie robił duży DMG. Maxowanie Q = Doganianie i dobijanie przeicwników. Maxowanie W = Dodatkowy power gdy masz Lich bane i napierdalasz człowieki. Maxowanie E - Dobra farma ;)

Opublikowano

Na fizzie możesz maksować wszystko, jest universalny, bo z wszystkiego będzie robił duży DMG. Maxowanie Q = Doganianie i dobijanie przeicwników. Maxowanie W = Dodatkowy power gdy masz Lich bane i napierdalasz człowieki. Maxowanie E - Dobra farma ;)

E to nie tylko dobra farma, nie jestem jakimś graczem Fizza, ale wiem jak on działa i wiem jak należy nim grać. Zawsze można użyć Q do spieprzania zamiast E, tak więc to wszystko zależy od gry. Wiadomo, z tym buildem robimy co chcemy. Nie ma jakiejś konkretnej kontry na fizza, jednak jeden nadchodzi :> patch

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

max Q rly? maxuj E potem W potem Q mozna Q drugie jak mamy feeda ale jak nie to drugie W build spoko tylko buty polecam na cd runki do dupy standardowe na ap sie bierze na niego masterki 21/9 bo musi miec defa jak gra np vs orianna zeby jej poke wytrzymac gdy mamy buty na cd to spamimy E co 4 sekundy z blue i jestesmy op dowidzenia

Opublikowano

to ma być tutorial? do kosza z tym, nie widzę takiego sensu, żeby zaśmiecało ten dział.

@top

nie podoba mi się 2 minuty roboty, a w dodatku zły skill order.

Opublikowano

Grubo, jeżeli maksujesz W/Q jako pierwsze.

Zjebane runy, masterki.

gl

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...