Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie zrobić serwer PVP, według mnie to najbardziej opłacalny serwer ;-) Mam nadzieję, że wasza maszyna wytrzyma przeciążenie tylu osób ile wbije na otwarcie :3

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Możecie zrobić serwer PVP, według mnie to najbardziej opłacalny serwer ;-) Mam nadzieję, że wasza maszyna wytrzyma przeciążenie tylu osób ile wbije na otwarcie :3

Takie info dla cb .

Serwer PvP został już wykonany.

Jako pierwsi w polsce pozyskaliśmy silnik 1.7.2

Na serwerze niedługo testy BETA !

Pozdrawiam.

@2UP

Skąd taka pewność? Nigdy nie wiesz na jaki serwer będzie popyt. Doświadczeni gracze coraz bardziej interesują się serwerami z fabułą, ciekawą rozgrywką, dlatego odchodzą na zagraniczne serwery. W dodatku na wersji 1.7 zostały dodane nowe biomy, bloki itd. Czyli będziemy mieli szansę eksplorować świat, poznawać nowe, tajemnicze, dotąd nam nieznane rzeczy. Serwery hardcore, pvp, a zwłaszcza survival istnieją już od ponad roku, kilku lat. Po co robić KOLEJNY taki serwer? ;_;

Tak jak wyżej, takie serwery już są, nie będą się niczym wyróżniać. Dodacie kilka skryptów, a i tak wam nic to nie da.

Powodzenia :3

Miło że się martwisz naprawdę.

Serwer będą reklamowali youtuberzy.

Skąd wiesz że nasz serwer sv nie będzie popularny.

Pozdrawiam.

Chcesz pogadać ze mną!? Jak tak to TS: ts3.polserw.pl:1234

Opublikowano

@UP

Pierwsi w Polsce macie silnik na 1.7.2? Oh, wczoraj już było kilka serwerów na 1.7.2.

Dla zainteresowanych:

http://ci.md-5.net/job/Spigot-1.7/

Poczekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie będę już dłużej prowadził tej konwersacji :3

Mieliśmy Poprawka ponieważ silnik już został rozpowszechniony !

Pozdrawiam.

Chcesz pogadać ze mną!? Jak tak to TS: ts3.polserw.pl:1234

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...