Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VielSide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mimo iż gra ma już jakies 2 tygodnie nikt tutaj jej nie wstawił bo to Crap i nie trzeba do niej botow bo i tak wszystko robi juz za nas Komputer !!! system walki jest do dupy nie ma żadnej interakcji w walkę czyli zabrali główny aspekt gier, jedziemy dalej 10 poziomowy VIP mówi sam za siebie że jeżeli nie wydasz troszke kaski [ a raczej troszkę więcej niż troszkę ] to nie ma co grać w tą produkcje. Szkoda czasu na tą produkcje oraz 2 gry o naruto z tej samej firmy która wyjdzie albo już wyszła obie gry są skazane na klęskę.

Opublikowano

Mysle ze nie trzeba mieec tu vipa aby byc dobrym graczem. Ja mam Vipa 0 na codziennym evencie bestii jestem top 4-5 fakt ze top 1-3 zajmuja vipy od 5 w gore gdyz maja opcje skip lecz to nie przeszkadza zbytnio w graniu gdyz w kazdej grze kto ma vip lub premium jest lepszy od zwyklego gracza ^^ . Jezeli chodzi o sam temat to moze nie tyle co boty bo botow to tu nie trzeba tak jak wspomniales, bardziej mi chodzi o cheaty czy hacki do gry, ingerencje w strukture, gra dopiero raczkuje wiec watpie w to zeby mieli jakies wieksze zabezpieczenia w tej sprawie. Oczywiscie sam kombinuje cos w tym kierunku jednak na tym forum sa ludzie ktorzy lepiej odemnie znaja sie na rzeczy dlatego tez zalozylem ten temat.

https://dogry.pl/r/9b4a-159776/Doładowania do gier za darmo zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...