Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gobliny, Goblin NPC, Corruption

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy z 16 defa i 280 życia dam radę zabić bossa w corruption? Skąd wziąć npc, który sprzeda mi bomby? Zabiłem gobliny, była inwazja, było ich ponad 100 dlaczego nie mam harpoona? Dlaczego Goblin NPC do mnie nie przyszedł? Mam piggy bank, jak go otworzyć?

finalrender.png

Opublikowano

1. Powinienieś dać rade.

2. Musisz mieć przynajmniej 1 bombe w eq.

3. Nie zawsze wypada.

4. Musisz go znalesć w pod ziemiach.

5. Normalnie tak jak skrzynke.

Opublikowano

Radzę Ci stworzyć spawner i rzucać w niego granatami, ew. bić dzidą, lub blue moon, lub czymś innym multiple damage, powinieneś dać rade, możesz też wypić jakieś potki, ogółem boss jest dość łatwy, tylko trzeba znać sposób. :) Jednak jest on trudniejszy od tego w the crimson (brain of cthulhu) :)

Opublikowano

Najpierw pozbieraj sobie trochę meteoritu, jak już ci spadnie, bo z musketem nie masz szans.

Opublikowano

Najpierw pozbieraj sobie trochę meteoritu, jak już ci spadnie, bo z musketem nie masz szans.

Ta niby jak mam pozbierać meteoritu skoro żeby go wykopać muszę mieć nightmare kilof, którego się ma z demonite ore i czegoś jeszcze, a te rzeczy ma się dopiero po zabiciu bossa..

finalrender.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...