Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 3 - Gdzie znajde Rolanda?

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w opisie gdzie moge znalesc Rolanda w Gothic 3 ? Jak macie jakieś mapy lub coś to dawać bo nie moge go poszukać ;x

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Tak w Okarze w jakieś jaskini z tego co widziałem na yt ale pytanie gdzie ta jaskinia ?

Opublikowano

No szukałem ale niestety nic nie znalazłem wszystkie jaskinie są pełne potworów a jak masz jakieś miejsce to jak byś mógł to pokaż na mapie bo tak to nie dojde ;D

Opublikowano

W drodze do Gothy jest farma z młynem. Znajdziesz tam farmera - buntownika imieniem Rufus. Powiesz mu, że nie jesteś najemnikiem, a on poprosi Cię o pomoc w ucieczce. Zgadzasz się po czym każesz mu po prostu biec (nie będzie żadnej reakcji ze strony najemników czy kogokolwiek). Jak się oddalicie powie Ci, że ma wiadomość dla dowódcy buntowników w Okarze. Zaproponujesz by mu towarzyszyć, a on doprowadzi Cię pod jaskinie. ;)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Do zamknięcia ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...