Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie jest słabszy poziom?

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyna różnica jest taka , że na west możesz spotkać znanych graczy i streamerów ale tylko w diamond i czasem w platynie po za tym nie ma żadnej różnicy.

Opublikowano

taki sam poziom tylko jestescie tacy chujowy ze z platyny na eune sie nie wybijecie hejtujecie polakow a w solo que kurwa placz i placz

Opublikowano

Grałem trochę tu i trochę tu i jedyną różnicą jest to, że ludzie na EUW mówią w 90% po angielsku a nie jakimś polsku/rumuńsku/węgiersku którego za uja nie rozumiesz (no jeżeli nie jesteś z tego kraju). A że trolle/afki/flamerzy to są na wszystkich serwach tacy sami.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Grałem trochę tu i trochę tu i jedyną różnicą jest to, że ludzie na EUW mówią w 90% po angielsku a nie jakimś polsku/rumuńsku/węgiersku którego za uja nie rozumiesz (no jeżeli nie jesteś z tego kraju). A że trolle/afki/flamerzy to są na wszystkich serwach tacy sami.

Nie na wszystkich. Wg mnie na weście jest dużo mniej afkerów i trolli.

Opublikowano

EuW jest lepszy

na eune są polacy co odrazu stawia ten serwer pod wielką poprzeczką

polecam westa, sam na niego się przenoszę ;>

oo stary bo na wescie to nie ma polaczkow , na wescie jestt tyle samo polaczkow co na eascie . Zacytuje pewnego (Nervarien) gracza z challangera ktory streamuje i gra na 2 serwerach i smurfowal . Powiedzial "poziom jest wiekszy tylko od d1" . Wbilem platyne 3 na eascie i gralem na kumpla koncie diament 4 na wescie za duzej roznicy nie ma , te ligi itp sie malo roznia skillem no chyba ze silver lub bronze , na goldzie spotykalem graczy co potrafili zaorac diamenty np. Maklera pamietam jak ziomek z gold 3 zaoral na go4lol ale i tak przegrali bo czaru wygral gre . czasami w niektorych przypadkach gracz z golda moze okazac sie lepszy niz gracz z diamentu ktory byc moze na farcie zostal tam wprowadzony . Ogladalem tez imbe patrzac na poziom graczy od diamentu 1 strasznie poziom sie zmienil, d1 na wescie jest 250% wiekszy skill niz d2 lub d3

Opublikowano

Poziom jest ten sam. Jedynie czym się różnią te dwa serwery to tym że na EuNe trafisz na więcej polaków za to na EuW mało się ich spotyka.

Opublikowano

EUNE=EUW

Ci co twierdzą że lepszy poziom na Weście doświadczyli efektu placebo

Zwłaszcza że krąży ogólna opinia że tam jest lepiej to się przenoszą tam i wychodzi na to samo

Opublikowano

EUNE jest to tak prawdę mówiąc serwer dla trolli gram i nawet Diamond 4 to prawie same trolle co nie wiedzą co to focus ADC.

Polecam wybrać EUW albo NA są to serwery gdzie ludzie bardziej ogarniają w Brązie V niż Challenger na EUNE.

Zajebiście, czekam na ss z challengera, mistrzu.

Poziom jest wyrównany, na EUW jedynie w okolicach D1 z powodu streamerów.

Opublikowano

Ja gram na rosyjskim, nie ma spiny, bo i tak nie rozumiem co piszą. Jeżeli już po angielsku, to pełna kultura. W grze tak samo. Ogar.

Opublikowano

ja gralem jakis czas na west i z tego co mi sie wydaje rozni sie tylko tym, ze na west jest przyjemniejsze comunity i mniej trolli

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Według mnie na West jest większy poziom niż na East. Na westa jak po raz pierwszy wszedłem to zagrałem meczyk i dałem sb spokój xD

Opublikowano

Do Diamonda na obu serwerach jest taki sam poziom. Jedyna różnica jest taka, że na Eascie nie ma lagów i nie grają tam codziennie profesjonalni gracze. Przestańcie z tymi stereotypami jeśli chodzi o te gówna na eaście. Jak macie MMR z brązu i wam przydziela jakieś gówna bo nie potraficie grać, to nie ma co płakać. Większość tutaj komentujących ma pewnie słabe MMR i im daje takich ludzi na eaście. Myślicie że na weście nie ma trolli i słabych graczy? Skądże! Mój kolega przeniósł konto na westa w nadziei o lepszych graczy, lecz się przejechał. Taki sam poziom, afki i troll i tu i tu. Ja mam w miarę dobre MMR i mi przydziela w miarę dobrych graczy, nie narzekam. Jak gracie swoje to i tu i tu rzadko spotkacie trolla. Takie moje zdanie.

00979453523907008934.png
Opublikowano

Polecam server rosyjski, eune to serwer w gimbusów, ciągle siedze w bronze II i nikt mi nie wmowi ze nie ma elo hell, oram każdego i mam dobre staty.

Wiadac jak "orasz" skoro nawet z brazu wyjsc nie potrafisz ...

LoL to nie gra gdzie musisz miec dobre staty byc najlepszy w teamie... raczej musisz byc najlepszy z teamem ... jezeli grasz zeby miec dobre staty to idz na normala albo boty ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...