Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie jest słabszy poziom?

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, to zależy. :)

Na EUW ludzie bardziej ogarniają, przez co jest się łatwiej wybić, natomiast na EUNE troszeczkę mniej, przez co masz postawioną poprzeczkę. :)

Opublikowano

EUNE jest to tak prawdę mówiąc serwer dla trolli gram i nawet Diamond 4 to prawie same trolle co nie wiedzą co to focus ADC.

Polecam wybrać EUW albo NA są to serwery gdzie ludzie bardziej ogarniają w Brązie V niż Challenger na EUNE.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Bez przesady,nie porównuj brązu do challagera(co z tego że to są inne servery !)

Co do tematu to na weascie jest nieco większy poziom,ale zawsze są jacyś trolle oraz afkerzy,na EUNE po prostu zawsze ludzie mają laggi, po czym trollują lub wpadają w agresję .

Opublikowano

Gówno ...

Na weście byłem silver ,bo zawsze unskiled się trafiał . Na easta poszedłem mam plat 1 . Na wescie sa wieksze unskiledy ,bo takie polaczki z easta sie przenosza bo niby jest wiekszy poziom

kxAyLut.png

Opublikowano

Bronze - Gold = East
Plat - Challenger = West

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Teraz poziom jest podobny bo "pszciesz na łeśće jest leprzy posiom a ja mam samyh troli f timje wienc tam pujde i bede miał czelenczera"

1330007971-U359964.png

Opublikowano

90% challangera na eaście to typy z westa więc .....

A do diamentu 2 east = west

Diament 3 to jeszcze odmęty boostingu czy grinderów

D1 west > d1 east dlatego gram po naszej stronie bo tu łatwiej wbić challangera :P

Opublikowano

HAHA KURW.. LUDZIE. MAM D1 na WESCIE I S2 NA SMURFIE. Na d1 się utrzymuję spokojnie, a na s2 już coraz gorzej idzie niż w bronzie, sam gram i muszę tylko ja coś carryować, bo jest w chuy trolli i nie ma polskich płaczków.

EUW=EUNE.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Po tym co widzę w tym temacie, to stwierdzam że west jest zjebany w huj. Jeśli wszyscy z tego tematu poszli za zachód w poszukiwaniu większego poziomu gry, to lepiej nawet tam nie zaglądać.

Serwery się nie różnią poziomem w ogóle, jedynie na zachodzie grają idioci.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

To wszystko kwestia tego, czy riot ma dobry humor. Raz Ci dojebie trollem na eascie, a drugi raz wykurwi Ci afkiem na weście. Tyle ^^

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Na eascie są polaczki i ruski, które grają gorzej od 10lv na wescie. Ogólnie mówiąc: West - ogarnięci ludzie, poziom afkerów w normie i jak ludzie trollują, to bynajmniej umią grać, East - Nieogarnięci, 3-cio klasiści z Downem, afkerzy trochę ponad normę i troll oraz feed na dużą skalę.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Wszędzie jest taki sam poziom gry, nawet jeżeli by nie było takiego samego - to będzie. Trolle są wszędzie, jeżeli ich nie ma - to będą. Nie ma nigdzie lepszego poziomu, ktoś jak zasługuje na taką dywizję, lub został przydzielony z czystego szczęscia, musi to przetrwać. Sam byłem na WEST teraz jestem na EUNE i nie widze zbytnio różnicy, tyle że na WEST mało spotykałem takich tekstów jak "spierdalaj - feedujesz polaczku jeden", lecz na EUNE jest tego o wiele, wiele więcej. Wszędzie są trolle, taki sam poziom gry, boostowane konta itp. Sugeruje Ci, abyś został na WEST, mniej spotkasz polskich tekstów - zaoszczędzisz nerwów.

8372383248.png
Opublikowano

Po tym co widzę w tym temacie, to stwierdzam że west jest zjebany w huj. Jeśli wszyscy z tego tematu poszli za zachód w poszukiwaniu większego poziomu gry, to lepiej nawet tam nie zaglądać.

Serwery się nie różnią poziomem w ogóle, jedynie na zachodzie grają idioci.

Nie wiem po co obrażasz graczy z zachodu. Ja gram na weście od połowy sezonu 1 i stwierdzam po swoim doświadczeniu, że afkerzy i trolle są wszędzie, idioci też są wszędzie, ale jeśli chodzi o gry rankingowe to jest poziom wyższy niż na eaście..

mqdefault.jpg

Opublikowano

gralem na obu serwerach i uwazam ze to sie niczym nie rozni... i tu i tam sa gracze i tu i tam sa lepsi i slabsi [bo bez zwyciezcow nie bylo by przegranych i vice versa] i tu i tam sa trolle... dla mnie to bez roznicy, chyba ze nie lubisz byc wyzywany od polakow przez drugiego polaka to polecam west ;)

Opublikowano

Polecam server rosyjski, eune to serwer w gimbusów, ciągle siedze w bronze II i nikt mi nie wmowi ze nie ma elo hell, oram każdego i mam dobre staty.

Opublikowano

EuW jest lepszy

na eune są polacy co odrazu stawia ten serwer pod wielką poprzeczką

polecam westa, sam na niego się przenoszę ;>

2vlp0kh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...