Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Fizz

100100101010001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ROFL, FIZZ RZADKO PICKOWANY? XDDDDD

Nie trafialny ze skila, dash do przeciwnika, free ignate + motyw dehealujący ze skila. Potężny przeliczniki, zajebisty roam, zazwyczaj zjada adc na kombo. Ulti, którym można grubo namieszać.

G

:

G

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Jak grasz w Plastiku 6 to się nie dziw że jest rzadko pickowany? Fizz i Ahri są jednymi z najbardziej pickownaymi championami w grze i najbardziej banowane

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Gdzie ty mieszkasz? - jak Fizza nie zbanujesz a enemy umie grać to Fizz na mida, 80% szans że cie zje, jak nie ciebie to se znajdzie inny sposób na kille i potem gre wycarruje, powinien dostać nerfa :D

Opublikowano

Pewnie nawet nie masz 30lvl to sie nie dziw... U was nikt tam nie umie trafiać z ryby i nie ogarniają jak działa E.

Wg. mnie to nie Fizz powinien dostać nerfa, tylko Lich Bane.

Opublikowano

ahri bez feeda - useless

Akurat na ahri o feeda nie trudno, no chyba, że masz zeza zbieżnego i nie trafiasz skillshotami ;)

A co to tematu to ja fizza nader często widuje i jest on dobrą postacią.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

fiiz na midzie pogrom . ucieknie od kazdego ulta . ma spory dmg i jest dosc latwy . ja czesto go widze zmora midderow xD

kto sadzi ze jest slaby to poprostu nie umie nim grac lub unikac skilli

signature5y.png

Opublikowano

Każdego rankeda jakie gram to 1 ban to Fizz. Jest to champion tak strasznie denerwujący, że nie dziwie się ludziom banującym, lecz osobiście uwielbiam nim grać

Opublikowano

Fizz - największe op gówno jakie jest. Ciężko wygrać linię przeciwko niemu, a co dopiero grę. Jak ludzie w lobby w enemy na rankedzie widzą fizza, to wychodzą poprostu (mam często takie przypadki). Oddaj mu 4-5 fragów w early i pozamiatane.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Akurat na ahri o feeda nie trudno, no chyba, że masz zeza zbieżnego i nie trafiasz skillshotami ;)

A co to tematu to ja fizza nader często widuje i jest on dobrą postacią.

tak to prawda, lecz ludzie umieja dodgowac przed skillami na wyzszym elo mysle ze w goldzie juz wiedza o co chodzi ;)

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Często pickowany , dzisiaj grałem 6 gier i w 4 grach był fizz , raz na midzie oczywiście go pojechałem , bo ogarniety zed to skarb , co z tego że pierwszy raz grałem zedem.

Play to have fun, not to win.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...