Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Subforum] League of Legends - informacje

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, ale patrząc na obecnych moderatorów nikt by tego nie ogarniał, a do czegoś takiego potrzeba kogoś z głową.

Redaktor LoL pls :D Jest pare takich osób które piszą ciągle newsy, można by ich pododawać jak będą chcieli do takiej grupy :3
Opublikowano

Nie, gdybysmy cos takiego zrobili to aktywnosc w glownym dziale spadlaby o 70%.

Edit@

Zmieniam zdanie, jestem na tak + jestem za redaktorami, ten pomysl mi przypadl do gustu i mozemy sprobowac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Edit@

Zmieniam zdanie, jestem na tak + jestem za redaktorami, ten pomysl mi przypadl do gustu i mozemy sprobowac.

Edit@

No i to mnie sie podoba bronzie B)

w83od2.jpg

Opublikowano

OFC,że tak-jak widzicie w dziale League of Legends ludzie głównie szukają pomocy,a jak ja np. piszę posty to pół działu jest zaśmiecony dyskusjami i informacjami..

Jestem za tym aby zrobić dział Informacje i dyskusje-wtedy główny dział będzie służył do pomocy,porad itp.

Opublikowano

Nope, nie róbmy z tego działu 2 shitcrafta.

@Top

Według mnie już i tak za dużo w lolu jest działów, neutral.

Dokładnie, niedługo główny dział straci w ogóle sens z powodu takiej ilości subforów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...