Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] XenoxMt2 Launcher

Syndicate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z xenoxem. Dzisiaj rano go ściągnąłem i wypakowałem wszystko działało normalnie, jak wróciłem popołudniu ze szkoły to jak chciałem włączyć xenoxa to usunął mi się plik XenoxMt2 Launcher.exe

Próbowałem wszystkiego, wypakowywanie od nowa, wyłączanie antywirusa, dodawanie do wyjątków i nic, kompletnie nic. Cały czas jak klikam to nic się nie dzieje i po paru sekundach usuwa ten plik, pomocy!

gnYrBkB.png

Opublikowano

Cześć, mam problem z xenoxem. Dzisiaj rano go ściągnąłem i wypakowałem wszystko działało normalnie, jak wróciłem popołudniu ze szkoły to jak chciałem włączyć xenoxa to usunął mi się plik XenoxMt2 Launcher.exe

Próbowałem wszystkiego, wypakowywanie od nowa, wyłączanie antywirusa, dodawanie do wyjątków i nic, kompletnie nic. Cały czas jak klikam to nic się nie dzieje i po paru sekundach usuwa ten plik, pomocy!

Rozpakuj może na innym dysku niż na tym co wcześniej.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Rozpakuj może na innym dysku niż na tym co wcześniej.

Właśnie to zrobiłem i nadal to samo. ;c

Może jakiś inny pomysł?

@Edit Dobra, problem został rozwiązany. Można zamknąć!

gnYrBkB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...