Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próg bólu

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weź wybij sobie SAMOBÓJSTWO lub SAMOOKALECZENIE z głowy chłopie a jak najbardziej bolesne no to masz 1.Stłuczenia 2. Żyletka(tak po skórze) 3.Zwichnięcie 4 Otwarta Rana 5. Złamanie Otwarte

86226145013474567463.png

Opublikowano

Najbardziej bolesna, to jak piasek lub kamień przechodzi przez moczowody. Nerki bolą jak cholera.

@down

Miałem podobny ból w plecach, ale to miałem skurcz mięśni. Nie mogłem się wyprostować, a nawet ledwo oddychałem. Wystraszył wtedy masaż.

Opublikowano

Podjęcie wspólnego małżeństwa / Wziąć ślub.

A to można "podjąć niewspólne małżeństwo"? W ogóle co ty możesz o tym wiedzieć, lol.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak kamień przechodzi przez nerki, i gdzieś czytałem, że jak szkaradnica (taka rybka) udupi człowieka to ból jest niewyobrażalny.

Poza tym każdy odczuwa go inaczej.

Opublikowano

1. Zadrapanie

2. Siniak

3. Skurcz mięśnia

4. Poparzenie stopnia 1

5. Zwichnięcie

6. Złamanie

7. Ucięcie kończyny

8. Poparzenie stopnia 2

9. Postrzał w głowę

10. Porażenie

11. Poparzenie stopnia 3

12. Śmierć przez zagryzienie przez dzikie zwierzęta

13. Rozerwanie ciała

14. Mieć żonę

15. Być sprzedawcą butów w Ameryce

16. Mieć otyłą żonę

17. Śmierć wzrokowa poprzez mycie teściowej szczoteczką do zębów

Ja mam taką skalę bólu.

Opublikowano

Ludzkie ciało może wytrzymać do 45 jednostek w skali bólu. Przy porodzie kobietaodczuwa 57 jednostek w skali bólu. Można to porównać do łamania 20 kości w tym samym czasie

Jakas operacja na zywca?

SS

Opublikowano

Czasami podczas operacji narkoza tylko paraliżuje, podczas gdy pacjent pozostaje świadomy, niezdolny do ruchu i podatny na ból.

A więc pomyślcie teraz, że np. otwierają wam klatkę piersiową na żywca a wy nie możecie nawet ruszyć gałką oczną :)

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Jak po jojkach dostaniesz to boli jak chuj. Ja już nie raz dostałem i wiem, że ból jest mocny, że asz promieniuje do nerek?, okolic brzucha.

Czytałem coś na necie, że koleś penisa złamał, podobno okropny ból.

Ja oprócz jojek nie doświadczyłem nic boleśniejszego oprócz dwóch złamań zamkniętych, ale aż tak bardzo nie boli, jak jajecznica.

Nie, czekaj... Spadnięcie do bronzu.

Opublikowano

Wewnętrzny krwiak kolana - 8/10

Uszkodzenie łąkotki - 9,5/10 (ból niesamowity)

Martwica kolana 10/10

Rana otwarta - 10/10

Ukąszenie przez jadowitego węża - 11/10

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Ludzkie ciało może wytrzymać do 45 jednostek w skali bólu. Przy porodzie kobietaodczuwa 57 jednostek w skali bólu. Można to porównać do łamania 20 kości w tym samym czasie

To nieprawda, jakiś gimbus wrzucił na kwejka i teraz wszyscy w to wierzą... Nie istnieje coś takiego jak "jednostki bólu", bo ból każdy odczuwa inaczej.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

nie wiem jaki to próg bólu, ale jak mnie dopadnie skurcz gardła to oddychać kurwa nie mogę xD

@edit

Mateq dokładnie. Są nawet osoby, które bólu nie czują.

lolol

Opublikowano

Mnie najbardziej bolało robienie microdermali w obojczykach (robi się to bez znieczulenia) :3

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...