Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tyria - ItemShop/AvShop w Grze #2

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie masz to tylko na jedno miejsce w sklepie tzn. itemki na 1 kratkę mogą znajdować się w tym sklepie . szału nie ma ;)

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Pewnie masz to tylko na jedno miejsce w sklepie tzn. itemki na 1 kratkę mogą znajdować się w tym sklepie . szału nie ma ;)

http://www.youtube.com/watch?v=OSadZyrxi2Y JA - zwykly nab :D mam to zrobione tak że działa wszystko oprócz pzreciągania myszką(zablkowałem całkowicie, przy korzystaniu z tego sklepu)

Więc warnox na 100% ma zrobione to dobrze

BTW widze że ktoś ma "bul dupy "

aFMA3pg.png

Opublikowano

muszę się przyznać ze z początku nie nastawiałem się na większe itemy ale ostatnio dałem ze jeśli 5 slotów wcześniej jest item 1x2 to omija slot

Opublikowano

Panie Isair widzisz miałem rację a nie ból dupy ;* bo na dwa sloty troszeczkę roboty jest elo.

Jeszcze zobaczysz, że te dwa sloty będą :)

Warnox się przyłoży :D

Opublikowano

Jeszcze zobaczysz, że te dwa sloty będą :)

Warnox się przyłoży :D

gdybyś miał problemy pisz pw bo mam ten sklep zrobiony na 2 sloty :P

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Wydaję mi się, że to jest bardziej do szpanowania niż do polepszania rozgrywki, co to za problem wejść na stronę i kupić itemy :P

Opublikowano

gdybyś miał problemy pisz pw bo mam ten sklep zrobiony na 2 sloty :P

tan sklep też jest zrobiony na 2 i 3 sloty :P

mgr0wt.jpg

wystarczy :

item.SelectItem()

Wydaję mi się, że to jest bardziej do szpanowania niż do polepszania rozgrywki, co to za problem wejść na stronę i kupić itemy :P

to jest do unikania wszelkich bugów związanych z is np nie dotarcie itemów do dozorcy itp

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...