Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TechnicCraft-JEDYNY FREEBUILD Z MODAMI [1.6.2][Mody techniczne][Duże działki]

PanRaczek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są jakieś addony do ic2 bc2 ? I czy paczka zawiera optifine, itp

Lubię serwery z niezbyt dużą ilością modów ale z addonami :]

Opublikowano

@Up dograjcie optifine, łatwo go się teraz instaluje dla forge, bo do mods i dodajcie ew. gregtech. Do bc dodajcie additional pipes, logistic pipes.

Opublikowano

@Up dograjcie optifine, łatwo go się teraz instaluje dla forge, bo do mods i dodajcie ew. gregtech. Do bc dodajcie additional pipes, logistic pipes.

GregTech już jest.

OptiFine oczywiście dodamy.

additional pipes i logistic pipes dodamy jeśli nie będą kolidować z innymi modami.

Opublikowano

W Końcu jakiś serwer który nie ma 70 modów :) uwielbiam serwery z mniejsza ilością modów na pewno zagram ;)

@edit

Wtorek to 22.10 a nie 21.10 ;)

Opublikowano

Posiadacie zgodę twórców modów na użycie ich w paczce ?

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

Kolego, ladna prezentacja pozostanie ladna prezntacja,ale jak mozna wiedziec na ile wykupiony jest serwer i dasz ss ze strony z tym info ? Po prostu nie chce tracic czasu jak serwer ma pasc. Dostane to : gram i sie bawie !

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Kolego, ladna prezentacja pozostanie ladna prezntacja,ale jak mozna wiedziec na ile wykupiony jest serwer i dasz ss ze strony z tym info ? Po prostu nie chce tracic czasu jak serwer ma pasc. Dostane to : gram i sie bawie !

Myślę że chodzi o info o braku limitu RAM.

Odsyłam do maxcraft.pl oferta Minecraft MAX.

Serwer jest wykupiony na okres półtora miesiąca.

Oczywiście jeśli będziecie grać serwer będzie regularnie przedłużany i powiększany.

Opublikowano

Supper mi hosting. Zero informacji o łączu, czysto teoretycznie nie ograniczony ram, a zapewne jest jego limit. Nie ma mowy o dostępnie do konta ROOT na maszynie czyli to na 95% jest VPS, który ma w spół dzielony procesor z innymi serwerami, co oznacza lagi !

Opublikowano

Supper mi hosting. Zero informacji o łączu, czysto teoretycznie nie ograniczony ram, a zapewne jest jego limit. Nie ma mowy o dostępnie do konta ROOT na maszynie czyli to na 95% jest VPS, który ma w spół dzielony procesor z innymi serwerami, co oznacza lagi !

Serwer był już testowany pod pełnym obciążeniem a nielimitowany ram nie jest teoretyczny.

Podczas testów serwer wypadł na 5.

Pukwaka.pl to bardzo dobrze oceniany hosting więc wątpię że podchodzą do tego aż tak nieprofesjonalnie.

Opublikowano

Serwer był już testowany pod pełnym obciążeniem a nielimitowany ram nie jest teoretyczny.

Podczas testów serwer wypadł na 5.

Pukwaka.pl to bardzo dobrze oceniany hosting więc wątpię że podchodzą do tego aż tak nieprofesjonalnie.

Według czego oceniasz serwer, obciążenia 5 adminów, którzy bawią się modami ?

Opublikowano

Według czego oceniasz serwer, obciążenia 5 adminów, którzy bawią się modami ?

Nie.

Według obciążenia 18 graczy (w tym 3 adminów ;) ) bawiących się modami na ziemi i na księżycu jednocześnie.

Zresztą już jutro masz szansę osobiście sprawdzić prawdziwość mojego posta.

Opublikowano

Na waszą prośbę do modów dodano LogisticPipes :)

@DOWN

Niewiele bo tylko 18 (myślę że w ciągu pół miesiąca jeśli serwer będzie cieszył się zainteresowaniem zwiększymy do ok 25.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...