Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Karphatos

Temperaturek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pvp serwer?? Z darmowym reje?? ooo, bosko ! :) Dawno nie było takiego serwera (a zwłaszcza, który sie tak zapowiada) nie trzeba po 150 eq robić tylko jeden i na maxa. ! ;)

Oczywiście odwiedze serwer :) Szykujcie sie na złojenie dupska od Czerwonych. ^_^

naajsik.png

Opublikowano

pvp serwer?? Z darmowym reje?? ooo, bosko ! :) Dawno nie było takiego serwera (a zwłaszcza, który sie tak zapowiada) nie trzeba po 150 eq robić tylko jeden i na maxa. ! ;)

Oczywiście odwiedze serwer :) Szykujcie sie na złojenie dupska od Czerwonych. ^_^

Czerwonych nie ma ;)

Zapraszam serdecznie na serwer, nie dlugo skoncze ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Prezentacja w ogóle nie zachęca do gry, nie wiem skąd te niektóre komentarze, nie ma żadnych nowości i niczym się nie wyróżnia, tym bardziej nie zachęca do tego, żeby płacić za zagranie na tym syfie (bez obrazy - tak to na razie wygląda) 3 zł ;).

Pozdro, UnStoppable

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Prezentacja w ogóle nie zachęca do gry, nie wiem skąd te niektóre komentarze, nie ma żadnych nowości i niczym się nie wyróżnia, tym bardziej nie zachęca do tego, żeby płacić za zagranie na tym syfie (bez obrazy - tak to na razie wygląda) 3 zł ;).

Pozdro, UnStoppable

Albo niedokładnie czytałeś prezentację albo po prostu czytałeś same komentarze, reje nie jest już płatne...

Opublikowano

Plan startu planowany na 1 / 5 . 11 . 2013

Zależy od ilości bugów które będzie trzeba usunąć ;)

Postaramy się jak najszybciej ale też nie za szybko, ma być zrobione raz a porządnie ;)

Zapraszam!

`

­

Opublikowano

Nie zagram edytowany client derina na swoje potrzeby + serwer 4fun wszystko co w is nie do zdobycia w grze

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie zagram edytowany client derina na swoje potrzeby + serwer 4fun wszystko co w is nie do zdobycia w grze

Ty jesteś ślepy? Napisałem że oryginalny client to ten z PL. Na derine zrobiłem tylko SS bo takiego miałem aktualnie na kompie...

Jak masz zamiar pisać posty, "Nie zagram" tak to fajnie, ale spamować tym nie musisz.

`

­

Opublikowano

Fajny serw.Kto jest za Lubie To!

W tak tandetny sposób chcesz zdobyć parę lików? Pozdro..

Co do serwa... nie widzę wszystkich info.. ( systemu ulepszania broni ) oraz skoro serwer 4Fun to dlaczego bony wchodzą po 18/20 ?

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Bony nie wchodza max aby utrudnic pvp.

Co do broni to beda, aktualnie mamy pare do wybrania i wybieramy te najladniejsze. To nie takie latwe, bronie sa piekne ;)

`

­

Opublikowano

Pięknie, widzę, że coraz więcej serwerów w swojej ofercie z IS daje takie BOOSty, że zwykły gracz nie będzie miał najmniejszych szans z takimi, którzy mogą sobie na IS pozwolić.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Pięknie, widzę, że coraz więcej serwerów w swojej ofercie z IS daje takie BOOSty, że zwykły gracz nie będzie miał najmniejszych szans z takimi, którzy mogą sobie na IS pozwolić.

Ludzie z itemami z isu walna np. 20k a notmalny gracz 15/16k roznica jest mala.

Co do bs to jest dozwolony, ale raczej nie bedzie go w cliencie ;)

`

­

Opublikowano

lipa lipa lipa , 4 fun i kolejny płatny i bez isa da się grać ale przewagę ma gracz który coś wpakuje proste i logiczne , trudno...

Zacznijmy od tego że rejestracja jest darmowa. Czytaj moje posty a nie innych graczy, po drugie masz na samej górze specjalną wiadomość gdzie piszę co się zmieniło.

IS jest od tego aby być o 5% lepszym od normalnego gracza, jaki ma sens danie np. pereł do is jak są dostępne u Handlarzy? Pomyśl troszkę a po drugie różnica jest naprawdę mała.

Niestety start muszę przesunąć, zepsuł się dysk twardy gdzie były wszystkie prawie pliki co miałem wgrać na dedyka, niestety odzyskanie ich potrwa 3 tygodnie i zapłacę za to trochę (Dokładnie prawie 3x więcej niż wartość dysku). Ale zrobię to od nowa co potrwa tydzień max 2 przy problemach. No przepraszam niestety nic nie poradzę.

`

­

Opublikowano

Dobrze , a co z Team Speakiem ? i według mnie powinno wszystko co jest w IS powinno być dostępne w łatwiejszym czy trudniejszym stopniu .

Proszę o IP TS'a .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dobrze , a co z Team Speakiem ? i według mnie powinno wszystko co jest w IS powinno być dostępne w łatwiejszym czy trudniejszym stopniu .

Proszę o IP TS'a .

Ogólnie dostępne jest z OX'a oraz turniej PvP.

Co do TS to dla graczy będzie udostępniony dzień przed startem.

@Edit

Ale w sumie kontakt ze mną jest dobry poprzez MPC, GG lub Skype. Dużo osób do mnie piszę, staram się odpisać każdemu.

Więc jak coś będziesz chciał wystarczy napisać gdzie trzeba ;)

`

­

Opublikowano

Tymczasowo malo czasu na naprawienie plikow, prosze modka o tymczasowe zamkniecie tematu.

Przepraszam, ale zycie wazniejsze.

`

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...