Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak sprawdzić ip serwera po hoście ?

kubi1180

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam serwer lecz podany jest tylko adres hostu typu : s122.jakishosting.pl:3232 ,aby podpiąć pod niego domenę potrzebuję IP

Jak je sprawdzić ?

Mam wykupioną domene na proserwer.pl

zzl7.png

Opublikowano

@3up zrobi da się podpiąć domenę pod port zaraz ci podlinkuje jak to zrobić a i ip możesz sprawdzić na

ipchecking.com

ok mam na tej stronie masz jak tam se poczytasz to powinnieneś zrozumieć jak to zrobić ;)

http://www.webhostingtalk.pl/topic/43516-przekierowanie-subdomeny-na-ipport/

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ok dzięki wielkie że chcecie mi pomóc :) host to s8.fhmc.pl:49234 ale mam go z sygnaturce :)

@edit

IP wyskakuje takie samo jak wcześniej ale też nie moge wpisać hostu z portem

zzl7.png

Opublikowano

@up ok najprawdopodobniej ip twojej maszyny to 46.29.20.175:49234

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

ale tu musisz mieć administrację serwer dns coś w ten deseń zaraz ci ss podeśle z mojego panelu zażądzania domenami

albo nie podeśle. Musisz mieć coś takiego jak strefa DNS i tam to edytować

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...