Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Warhax Public

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skanuję cały pliczek .ZIP a nie samą .DLL'kę to też potencjalnych virusów wykrywa mniej. Ale nie zmienia to faktu że haczek działa.. Poza tym każdy hack testuję osobiście, także śmieci nie wrzucam.

Kolego wrboy1210 nie chcę się za bardzo czepiać ale.... ściemniać to można 13-latkom.

Zeskanowałem jeszcze raz tego hacka w ZIP'ie i o to skan :

http://www.virustotal.com/pl/analisis/d5396139a26f83cfdfe0c674864c5c042795d87100c6fb0f37bb4a805c5480e9-1264988009

Również rozmiar twojego pliczku w Dodatkowe informacje-> File size na Virustotal powinien wynosić 1434133 bytes ( plik ZIP) a u Ciebie 112 bytes. Czyli skanowany plik to nie ten który jest podany w DOWNLOAD.

JESZCZE RAZ APELUJE O ZAMIESZCZANIE PRAWDZIWYCH SKANOW wtedy kazdy otwiera te pliki świadomie i na własne ryzyko bez niespodzianek!!!

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

A ja pisze jeszcze raz. Każdy hack testuję i siebie...Nie wrzucam niedziałających. No ale że chińskiego nie znam to po takowemu Ci nie przetłumaczę..

Btw. Przyznam się bez bicia, skan skopiowałem ze strony..

off

Opublikowano

kurwaaaaaa nie umiem tego zainstalowac tzn. \Zainstalowalem i pisze cos tam ze po 1 jest wirus a po 2 włączyłem aplikacje i wyskoczyła ikonka i cos tam pisze tryb anling cos takiego co mam zrobić ??

Opublikowano

51967719.png scanf.png dwnl.png

Faktycznie... Fajny hack... chyba . Chyba poniewaz mam problem z nim..a mianowicie gdy loguje sie na konto w WR. wybieram pokój w którym zamierzam grac ... i czekam az mapa sie zaladuje ... WarRock mi sie Wyłacza ... prosze pomóżcie co jest nie tak . z góry dzięki . (moje gg. 17908345)

Opublikowano

Mam problem z tym hackiem wszystko działa mam panel w rogu ekranu wszystko da sie ustawiać ale gdy ładuje sie na plansze by pograć to wyskakuje mi

Wystąpił błąd z aplikacją WarRock.exe zostanie ona zamknięta

Przepraszamy za problem

i wyrzuca mnie na pulpit oraz wyłącza WarRocka wie ktoś co jest źle albo jak mi pomóc plisssssss ;((;

Opublikowano

Super hax. Działa oczywiście:P

Loffciam WarRocka i CS :P Bądź polak. Daj +

:D

Czemu 13? Bo mam taki nr. w dzienniku :)

19800.jpg

34152.jpg

877.png

18590.png

xDD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...