Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o takich pedziach..

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak ból dupy o ubiór xD Każdy ubiera się jak chce i tyle ._. A co sądzicie o dresach wygolonych na łyso?
To, że rozmawia tylko z dziewczynami to jest pedał? Sam sobie zaprzeczyłeś :c Pewnie chodzi o zazdrość, no cóż... nie wnikam :3

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Nie ma to jak ból dupy o ubiór xD Każdy ubiera się jak chce i tyle ._. A co sądzicie o dresach wygolonych na łyso?

To, że rozmawia tylko z dziewczynami to jest pedał? Sam sobie zaprzeczyłeś :c Pewnie chodzi o zazdrość, no cóż... nie wnikam :3

jestem dresem, ale na łyso się nie gole. przecież włosy 2mm to nie łyso.

lolol

Opublikowano

Dla mnie dres to takie gówno i ścierwo :c Jak w tym idzie chodzić? Przecież to służy do treningów, a nie do chodzenia po mieście!

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Dla mnie dres to takie gówno i ścierwo :c Jak w tym idzie chodzić? Przecież to służy do treningów, a nie do chodzenia po mieście!

bo jest wygodny i elegancki? ja pierdole. nadaje się wszędzie - na ślub, do kościoła, na pogrzeb - na rozmowę o pracę. miód malina.

lolol

Opublikowano

Dres twym bogiem :3
@topic
Rurki są modne i wygodne, ale nie każdy pasztet może je nosić o to te bóle dupy. Amen!

76561198009257917.png

Opublikowano

Dres twym bogiem :3

@topic

Rurki są modne i wygodne, ale nie każdy pasztet może je nosić o to te bóle dupy. Amen!

są wygodne? o kurwa. tak jak jeansy? nie dzięki, nie będę robił z siebie pajaca i podczas chodzenia poprawiał sobie jaj. nosz kurwa i te wyciąganie spodni z dupy ja jebie xD

lolol

Opublikowano

Noszę różne spodnie, w tym rurki, mam zapuszczone włosy (blond), nie zachowuję się jak dziewczyna, nie gadam z samymi dziewczynami. Czy zaliczam się do pedałów?

no nie wiem. a w dupę lubisz? jak nie, to nie jesteś xD

Nie, nie próbowałem. xD

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Noszę różne spodnie, w tym rurki, mam zapuszczone włosy (blond), nie zachowuję się jak dziewczyna, nie gadam z samymi dziewczynami. Czy zaliczam się do pedałów?

no nie wiem. a w dupę lubisz? jak nie, to nie jesteś xD

lolol

Opublikowano

Oczywiście, że nie.

Takie 'bajki' puszczają ludzie, którzy najzwyczajniej w świecie zazdroszczą (mówcie co chcecie, ja wiem swoje).

To coś złego, że chłopak dba o siebie? Nie chodzi mi o przesadzone rzeczy, typu chłopak się maluje..

Ale np. jest szczupły i szersze spodnie na nim wiszą, ubierze rurki, do tego fajną koszulę/bluzę i jest spoko, a przy tym zadbany.

75% dziewczyn na bank woli takich kolesiów, niż śmierdzących capów. Dlatego mają lepsze powodzenia. Jeszcze do tego kumple dochodzą - zwykła zazdrość.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Człowiek jak człowiek, jego życie to robi z nim co chce i chuj to komu do tego.

do czego? do dupy?

lolol

Opublikowano

jebac pedałów

A więc chciałbyś jebać pedałów ?

A może już to robisz ?

W obu przypadkach mam dla ciebie złą wiadomość

@Top

Nie wiem w jakich patologicznych dziurach wy mieszkacie, że wszędzie na ulicach widujecie pedziów, pedziów w rurkach, pedziów bez rurek, ale ja jakoś bardzo rzadko takich widuje.

Jakoś nie patrzę facetom poniżej pasa na to co mają tam ubrane, bo mnie to nie interesuje.

Niech każdy sobie nosi co chce.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Facet w rurkach = gej

Dlaczego?

Chociażby dlatego:

http://ask.fm/yeeoon

A tak na poważnie dlatego że:

- Lubi sobie co każdy krok jaja poprawiać

- Lubi jak ktoś inny patrzy na jego jaja (jajogniot)

- Lubi wyciągać spodnie z dupy

- Jak się po coś schyla, lubi jak mu dupsko widać

U dziewczyny rurki wyglądają tak że fap fap, ale u chłopaków?

Tego z aska jakbym spotkał, to bym mu mordę obił.

A to wszystko się przytacza z jebanego USA i innych tego typów krajów.

Wolę pochodzić w dresach, niż robić z siebie pedała.

Opublikowano

Szczerze to mam to w dupie, niech sobie chodzą w czym chcą.

Mam to w dupie do czasu, bo jak zacząłby mi jakiś lizodup wkurwiać to bym mu jednym słowem najebał, mógł by se nawet ćwiczyć " kanf fu " ale i tak to mam w dupie.

Tolerancja ale do czasu.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Facet w rurkach = gej

Dlaczego?

Chociażby dlatego:

No wlaśnie u facetów te rurki ohydnie wyglądają. Cisną mu chuja i dupę. Jak to paskudnie widać, jak się idzie za takim debilem po schodach na lekcje, fuuj. A u babek to natomiast fajne :)

Opublikowano

Facet w rurkach = gej

Dlaczego?

Chociażby dlatego:

Myślałem że ten w linku to dziewczyna.. takich pedałów to trzeba do wojska wysyłać.. , jak tak dalej będzie to za 100 lat nie będzie z kim dzieci robić..

..

Opublikowano

Piszecie, ze oni geje, pedały, cwele, chuje, bla bla bla...

Ale to chyba z wami jest cos nie tak, skoro facetów po wygladzie oceniacie, luuulz.

Ofc, tez tego nie toleruje i tępie w każdy mozliwy sposób #pozdrawiam łódź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...