Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o takich pedziach..

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że rurki włosy blond i fryzura pół wygolone pół zapuszczone i zachowuje się jak dziewczyna i tylko z dziewczynami gada. Jak dla mnie rosyjska ruletka z bazooką.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacznijmy od tego gimbazjalisto że to jak ktos sie ubiera nie znaczy ze jest pedalem... Taka wchodzi moda a takie zacofane buraki jak ty maja z tym problem. Zazdrosc cie pewnie zżera ze on sie kreci z dziewczynami a tobie zostaje jazda na ręcznym (if u know what i mean)

Mi osobiście ta moda także się nie podoba jednak ja na to leje, ubieram sie po swojemu i nie sram sie tak jak ty.

PS. Idz do wujka Google i zapytaj sie go co to pedal

Zacznijmy od tego gimbazjalisto że to jak ktos sie ubiera nie znaczy ze jest pedalem... Taka wchodzi moda a takie zacofane buraki jak ty maja z tym problem. Zazdrosc cie pewnie zżera ze on sie kreci z dziewczynami a tobie zostaje jazda na ręcznym (if u know what i mean)

Mi osobiście ta moda także się nie podoba jednak ja na to leje, ubieram sie po swojemu i nie sram sie tak jak ty.

PS. Idz do wujka Google i zapytaj sie go co to pedal

Opublikowano

Że rurki włosy blond i fryzura pół wygolone pół zapuszczone i zachowuje się jak dziewczyna i tylko z dziewczynami gada. Jak dla mnie rosyjska ruletka z bazooką.

Pod ściane i seria, albo przymusowe wojsko.

Opublikowano

Ja pierdole, temat wałkowany już pierdyliard razy.Trzeba z tym po prostu walczyć i tępić i nie łykać wszystkiego od zachodu i USA.

Opublikowano

Powinni wprowadzić ponownie obowiązkową służbę wojskową. Wtedy byśmy byli wolni od tej krzywdy, którą robią rodzice swoim dzieciom.

Opublikowano

Powinni wprowadzić ponownie obowiązkową służbę wojskową. Wtedy byśmy byli wolni od tej krzywdy, którą robią rodzice swoim dzieciom.

Odciąć Polskę od reszty świata i znowu było by pięknie.

Opublikowano

Odciąć Polskę od reszty świata i znowu było by pięknie.

Można by wprowadzić ograniczenie dotyczące internetu, od 16-17 lat + . Lub cenzurę dla młodszych.

Opublikowano

Można by wprowadzić ograniczenie dotyczące internetu, od 16-17 lat + . Lub cenzurę dla młodszych.

Dokładnie nie jednemu sie od internetu w łebie pojebało.

vayne.png

Opublikowano

Tylko ile % rodziców ograniczy internet, by młodzież głupawki nie dostawała? Może 5% bo reszta będzie uważać, że to narusza ich wolność... Czasami uważam że brak kontroli w necie, to największy minus... Widziałem wczoraj materiał w TVN24 jak nastolatki, za kasę na video chatach się rozbierały...

Żądza pieniądza, ale to już głupota...

Opublikowano

A co ty chcesz każdego z osobna zmieniać?

Każdy robi co chce, każdy robi co uważa za 'słuszne'. Nikogo od jego standardów nie odciągniesz.

Jeden nosi rurki i ma grzywkę, drugi ma dresy i jest łysy. Jednym nie pasuje taki, a drugim taki. Ale oni się tak dobrze czują i nic Ci do tego.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Co to za przedmiot ?

Jak bym go znalazł to bym mu morde rozjebał .

Ty ale go nie obrażaj bo za fanpage "Anty Yeon S.A" założonego przez mojego kumpla poszedł na policję xD

lolol

Opublikowano

Ja tylko chcę nadmienić fakt, że rurki też i mężczyźni nosili... Ale to było w latach 70tych ubiegłego wieku! A wtedy wiadomo jaka moda panowała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...