Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gra jest po polsku?

eXe007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma aktualnie polskiej wersji językowej SWTOR.

Panowie z EA mówili coś o polskiej wersji w kwietniu 2011 roku, ale później nic o tym nie słyszałem.

Opublikowano

Tylko na takie spolszczenie można liczyć w przyszłości, ale na 99% będzie miało wiele błędów :D

Ucz się angielskiego i nie marudź ^^

Opublikowano

Tylko mi szkoda cutscenek i niektórych misji (niestety, ale angielski u mnie leży, nie ważne ile kasy włożyłem w korki -.-)

A da się zrobić samemu spolszczenie? Jakiś plik językowy, czy coś? (Tak, podjąłbym się tego)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Tylko mi szkoda cutscenek i niektórych misji (niestety, ale angielski u mnie leży, nie ważne ile kasy włożyłem w korki -.-)

A da się zrobić samemu spolszczenie? Jakiś plik językowy, czy coś? (Tak, podjąłbym się tego)

Ciekawe, jak zrobił byś spolszczenie, gdy sam piszesz, że angielski u Ciebie leży. A poza tym da się to zrobić, musisz podmienić troszkę plików i spolszczyć pierdyliard dialogów

• 6 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale jest nieoficjalne spolszczenie.

Komuś SW:ToR się chyba z KotORem II pomylił. Do KotORa II powstało nieoficjalne spolszczenie. Do ToRa - nie. Zapewne przez natłok tekstu oraz fakt, że spora jego część leży po stronie serwera i nie da się tego spolszczyć.

Polecam naukę angielskiego. Podstawy wystarczą do zrozumienia tekstów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...