Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MCM] [Sto Slotów] [Konkursy] [Atrakcje] [Wspólna Zabawa] [Survival+Frakcje] [Zapraszamy!]

Dawid...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie nie polecam !

Najpierw dali mi technika , a jak wgrałem własną paczkę pluginów to mnie wywalili i zmienili passy do ftp . A teraz mają problemy techniczne to się nazywa debilstwo do kwadratu lol .

Edit: Zapomniałem dodać że mapka z neta , to to już w ogóle nie powinno się poświęcać uwagi.

Opublikowano

Ogólnie nie polecam !

Najpierw dali mi technika , a jak wgrałem własną paczkę pluginów to mnie wywalili i zmienili passy do ftp . A teraz mają problemy techniczne to się nazywa debilstwo do kwadratu lol .

Edit: Zapomniałem dodać że mapka z neta , to to już w ogóle nie powinno się poświęcać uwagi.

Tak, na początku miała być mapka z neta, ale pomyśleliśmy że to nie wypali. No dobra, wgraliśmy moją starą mapke z CraftPlay'a i jest wszystko dobrze. Czemu przerwa technicza? Bardzo proste. Silnik coś nie grał...Wywalało, do jutra powinno być wszystko dobrze. Postaramy się o większość ilość graczy. Pozdrawiam. Dawid.

Opublikowano

Do zagrania zachęca mnie prezentacja. Jest ona bardzo ładnie wykonana ;-) Napewno wbije na serwer!

Wbije chętnie , prezka zachęcająca :)

Dzięki wielkie za opinie. Póki co jest przerwa technicza po wielu błędach...Spodziewamy się na jutro trochę graczy.

Opublikowano

Tak, na początku miała być mapka z neta, ale pomyśleliśmy że to nie wypali. No dobra, wgraliśmy moją starą mapke z CraftPlay'a i jest wszystko dobrze. Czemu przerwa technicza? Bardzo proste. Silnik coś nie grał...Wywalało, do jutra powinno być wszystko dobrze. Postaramy się o większość ilość graczy. Pozdrawiam. Dawid.

Hahahahah wy pomyśleliście , gdy bym tego nie napisał to pewnie do teraz była by ta mapa i gdy bym wam tego nie powiedział jak byłem jeszcze technikiem, dwa nawet nie pisnełeś słówka ze mnie oje*ałeś kradnąc moją paczkę pluginów, którą robiłem przez cały tydzień, zajmując sobie tym czas przez cały dzień . No ale po co lepiej komuś zaj*bać niż samemu zrobić , silnik grał tylko nie znacie się na pluginach i to był wasz problem , tak wiec proszę Cię nie wciskaj kitu.

Opublikowano

Hahahahah wy pomyśleliście , gdy bym tego nie napisał to pewnie do teraz była by ta mapa i gdy bym wam tego nie powiedział jak byłem jeszcze technikiem, dwa nawet nie pisnełeś słówka ze mnie oje*ałeś kradnąc moją paczkę pluginów, którą robiłem przez cały tydzień, zajmując sobie tym czas przez cały dzień . No ale po co lepiej komuś zaj*bać niż samemu zrobić , silnik grał tylko nie znacie się na pluginach i to był wasz problem , tak wiec proszę Cię nie wciskaj kitu.

Gadasz bez sensu kolego? Mapka tak miała być z neta...Pomyślałem sobie że nie ma tam wszystkich rzeczy, które chciałbym mieć. Okey zmieniamy mapkę i jest już wszystko dobrze. Więc proszę o wyjście z tematu. Nie mam ochoty rozmawiać z takimi ludźmi takimi jak Ty. Twoja umiejętność nie jest dobra. Pluginy nie było dobre, od razu kiedy Ciebie wyrzuciłem automatycznie je usunąłem. NIGDY jak kogoś wyrzucam nie zabieram jego roboty. Nie jestem żadnym tzw "Polaczkiem-Biedaczkiem i zazdrośnikiem". Robię to co lubię, a Ty możesz siedzieć cicho.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...