Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do metin2 !

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli nie będzie zapowiadanego przez ludzi syfu z cenami, to myślę że sporo ludzi zagra ponownie, w tym też ja.

Powiem szczerze że z cenami może być ładna beka :D. W moim przypadku łączą :

Twierdza(4),Astral(5),Grymuar(6),Almanach(7),Onyks(8)

Co daje 5 serwerów, pięć różnych cen, pięć różnych walut - ciekawi mnie bardzo jak będzie to wyglądało z tymi cenami, z początku na pewno będzie wielki haos bo jedni będą wystawiać przykładowo aure za 2kk a drudzy za 20kk :D .

bez gif

Opublikowano

Powiem szczerze że z cenami może być ładna beka :D. W moim przypadku łączą :

Twierdza(4),Astral(5),Grymuar(6),Almanach(7),Onyks(8)

Co daje 5 serwerów, pięć różnych cen, pięć różnych walut - ciekawi mnie bardzo jak będzie to wyglądało z tymi cenami, z początku na pewno będzie wielki haos bo jedni będą wystawiać przykładowo aure za 2kk a drudzy za 20kk :D .

najlepiej będę mieli ci co mają konkretne, kompletne eq lub bardzo dużo yangów.

Opublikowano

najlepiej będę mieli ci co mają konkretne, kompletne eq lub bardzo dużo yangów.

Dlatego ciesze się ze zyskałem WP'ka za grosze parę miesięcy temu a teraz na tym kokosy zbijam, nie licząc faktu że mam na kontach full metali i tych różnych dupereli .

Trzeba dmuchać na zimne, lepiej żeby ceny zostały te mniejsze ;).

bez gif

Opublikowano

Dlatego ciesze się ze zyskałem WP'ka za grosze parę miesięcy temu a teraz na tym kokosy zbijam, nie licząc faktu że mam na kontach full metali i tych różnych dupereli .

Trzeba dmuchać na zimne, lepiej żeby ceny zostały te mniejsze ;).

wiadomo, czym mniejsze ceny tym lepiej handel wygląda na danym serwerze.

Opublikowano

tez mam full metali itp, do czego to jest ?

Z metali i czegoś tam jeszcze tworzysz zwoje, nie wiem jak u Ciebie na serwerze ale u mnie dawali po 6kk za sztuke z tym że to dość ryzykowne bo tym się handlowac nie da i cała transakcja przebiega na tym ze on przerabia te zwoje na twoim koncie i musi korzystać z twojego konta także slabo :D

bez gif

Opublikowano

tez mam full metali itp, do czego to jest ?

Metal potrzebny do wytworzenia Zwoju Smoka - wraz ze Zwojem Błogosławieństwa u Kowala.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja prawdopodobnie zacznę grać po połączeniu na pierwszym albo ostatnim. Jak myślicie na którym lepiej i dlaczego ? Na obu bym miał na start eq+6 i trochę yang na poty.

Opublikowano

Ja prawdopodobnie zacznę grać po połączeniu na pierwszym albo ostatnim. Jak myślicie na którym lepiej i dlaczego ? Na obu bym miał na start eq+6 i trochę yang na poty.

To tylko zależy od Ciebie, wiadomo że na pierwszych serwerach będzie masa osób, monek, feniks itd. Tam będzie dużo ludzi, jeśli lubisz takie serwery to polecam Samos(51)

Jeśli natomiast wolisz serwer gdzie będzie grało nieco mniej osób ale z większej ilości serwerów (4) to polecam Etolin(52)

Chyba że wolisz dość nowsze serwery no to Andros(53)

Wyborów jest dużo :).

bez gif

Opublikowano

Nie wiem co Wy macie z tymi cenami czy są tańsze czy droższe.. Dla przykładu jak np. aura jest warta 10kk, a silne 1kk to musisz sprzedać 10 silnych żeby mieć na aure. Mnożymy razy 10, aura 100kk, silne 10kk i nadal 10 silnych żeby była aura. Wychodzi mniej więcej na to samo, chyba, że się mylę, bo na Pl już dawno nie grałem. Lipa jest dopiero wtedy, gdy na sklepie nie idzie wystawić itemów, bo są "warte" więcej niż 1kkk, lub na handlu gdy są więcej warte niż 12 kamoli, bo wtedy najczęściej ludzie oszukują, a pamiętam taki okres na s7, jakoś chyba po tomboli jak się nie mylę. Kamol duchowy - 1kkk, perły 1.5-2kkk. Dopiero wtedy jest lipa moim zdaniem. Co do powrotu na Pl, wątpię, że będzie mi się chciało, ale może zobaczę jak im ta fuzja wyjdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...