Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do metin2 !

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;)

Kto z Was wraca do metina2 pl z racji że będzie fuzja ? Jestem ciekaw tego ile osób powróci i zacznie grać na nowych kontach ;)

Piszcie również na jakich serwerach zamierzacie grać ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

To nie beda nowe konta, tylko stare na nowych serwerach (polaczonych)..

co do nowych graczy, watpie, chyba ze zaczna otwierac nowe servery i znow im sie rozlezie wszystko an nowe servery :D

Opublikowano

To nie beda nowe konta, tylko stare na nowych serwerach (polaczonych)..

co do nowych graczy, watpie, chyba ze zaczna otwierac nowe servery i znow im sie rozlezie wszystko an nowe servery :D

wiem że nie będą zupełnie nowe konta . Tylko zastanawiam się ile osób zacznie grać ogólnie ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Ja grałem przed fuzją na S7, almanach. Pustki - w weekendy w jinno może z 5 sklepików. Zrobiłem WP'ka z eq na 6 piętro i red las to tak jak miesiąc temu za te konto nie chcieli dać 10 zloty tak teraz na GG mam dziennie parę offek co do kupna konta.

Graczy na pewno przybędzie co można zauważyć na serwerach że jest co raz większy ruch, fuzja na pewno odrodzi w jakimś stopniu PL'a ale nie czarujmy się że nawet po fuzji jak dalej będą tak w kulki lecieć że 100% is i tyle no to prędzej czy później nawet z łączonych serwerów ludzie zaczną uciekać ;).

x

bez gif

Opublikowano

Ja prawdopodobnie zagram na Samos (s1-3) 94lv . Bądź Diumar (s9-14) 76lv.

Chyba że będzie ktoś ogarnięty z kim mógłbym zagrać od nowa to owszem ; )

r3ePj8E.png

Opublikowano

Własnie co myslicie mam eq na S1 S2 S3, sprzedawac all bo stanieje po fuzji ? prosze o pomoc

Dlaczego ma stanieć? TO trochę nielogiczne.

Skoro teraz na PL przed fuzją nikt nie gra to logiczne że konta z eq nie są dużo warte.

Po fuzji duża część osób będzie chciała wrócić a co za tym idzie jak masz dobre eq to będzie one sporo warte. Polecam wystawić na allegro i czekać na konkret offy, tak jak było w moim przypadku :).

bez gif

Opublikowano

ale ja mam eq typu smocza +9 boga +9 smierta +9 :D zelaki +9

Ktoś kto będzie chciał zacząć z przytupem na pewno kupi ;d. Może nie za fortunę ale parę grosza na pewno wpadnie.

bez gif

Opublikowano

Koles. Ja sam eq sprzedałem więc tobie radzę to samo gdy na twoim serwerze są drogie jeżeli nie to się nie opłaca :)

PS lepiej jak najszybciej wystaw bo schodzić będzie przez tydzień ;D

Co do tematu ceny spadną a ja zamierzam grać od s21-s25 :)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Dlaczego ma stanieć? TO trochę nielogiczne.

Skoro teraz na PL przed fuzją nikt nie gra to logiczne że konta z eq nie są dużo warte.

Po fuzji duża część osób będzie chciała wrócić a co za tym idzie jak masz dobre eq to będzie one sporo warte. Polecam wystawić na allegro i czekać na konkret offy, tak jak było w moim przypadku :).

Stanieje bo więcej będzie itemów. Wiadomo że im mniej itemów na serwerze tym drożej bo itemki są rzadsze.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

no własnie widzicie kazdy mówi co innnego, a ja nie wiem co mam robić nie chciałbym stracić, a mam pełno itemów +9, zeby nie okazało sie ze ja to sprzedam, a po fuzji dostane za te kase kamyk duchowy tylko, na moim miejscu rozumie ze byscie sprzedawali?

Opublikowano

no własnie widzicie kazdy mówi co innnego, a ja nie wiem co mam robić nie chciałbym stracić, a mam pełno itemów +9, zeby nie okazało sie ze ja to sprzedam, a po fuzji dostane za te kase kamyk duchowy tylko, na moim miejscu rozumie ze byscie sprzedawali?

Tak, sprzedaj. Mówię ci, może skala między moim kontem a twoim eq się bardzo różni co nie zmienia faktu że fuzja zrobiła z posiadaczy eq i kont posiadaczy żyły złota :).

Tak jak nikt nie chciał kupić tego wpk'a to tak jak pisałem codziennie offki dostaje, logiczne że jak ktoś będzie chciał grać na PL'u od zera a będzie chciał szybki zarobek to tego wp'ka kupi bo to kosa na dt, tak samo z twoim eq. Jak ktoś będzie chciał grać z zapewnionym eq to je od Ciebie kupi - do tego masz łatwiej bo to pierwsze serwery ;).

Sprzedawaj.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...