Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uruchamianie Cheatengine

kici

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

please powiedzci jak mogę ominą blokadę cheatengine, pracuję nad tym prawie cały dzień ale nic nie moge z robi a z włoskiego sie słabo tłumaczy więc lipa, dam +

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

szukam ale nie moge znaleś teraz tam jakieś porządki porobili to trudno znaleźdź, ale jak mi sie ida to zapodam linka to se na googlach na ang przetlumaczysz i wysjasnisz jak:)

Opublikowano

Ja robię tak:

1. Włączasz cheat engine.

2. Naciskasz PPM na ikonke na pulpicie w ogólnych zmieniasz nazwe na byle co, np. lol.exe

3. Wchodze w folder gdzie jest zainstalowany cheat engine, zmieniam nazwe pliku na taką jak wczesniej ( w tym przypadku lol.exe)

4. Znowu otwierasz okienko z właściwościami (PPM na ikonke cheat engine z pulpitu)

5. W zakładce skrót zmieniasz w elemenci docelowym nazwe na lol.exe

6. Włączasz gre nie wyłączając wcześniej CheatEngine

Opublikowano

Witam was mam hacka do 4 story na ulepszanie bez zniszczenia itamka

HAck dziala w 100% Testowałem

dam wam go ya free http://chomikuj.pl/hugo1530

koputer bedzie uznawał go za wirusa ale to nie jest wirus nic sie z kompem nie dzieje.

Pozdro.

DZIĘX, DZIAŁA:) ALE FAKTYCZNIE ONESHOOT I INNE NIE DZIAŁAJA,JESZCZE INVISIBLE SPRAWDZE

Opublikowano

Uruchomiłem CE i mam odpowiednie wartosci co do expoa... jednak nie wiem co dalej z tym zrobić ^^

Próbowałem tych z prywatnego 4story Eternia Games ktróe nie działają, mógł by ktoś podsunąć coś ciekawego?

Wiem, że są wartości na speed hack, 1 hit czy sklepik jak w vip hacku legolasa, jednak kolega z gildii nie chce mi ich ujawnić...

Wiem, że ten temat jest o uruchamianiu CE jednak nie widze bardziej odpowiedniego tematu na ten post...

Opublikowano

Obecnie wykombinowałem jak zrobić niewidzialność, sklep, speed hack, lecz nie moge wpaść na to, jak zrobić ten 1hit :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Łatwiejszy sposób:

http://fyyre.l2-fashion.de/projects/HideToolz.zip

Ściągasz to, nie trzeba instalować, poprostu uruchom go.

Włącz teraz CE i w programie HideToolz znajdź CheatEngine.exe kliknij prawym i wybierz Hide.

Mam pytanko. Zassalem HT z tego linka i na google znalazlem i jest bez rozszezenia (exe itp) i nie dziala:( Dawalem exe i dalej nic co z tym robie nie tak????

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...