Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki notebook kupić?

YaszczuR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar niedługo kupić notebook'a. Nie wiem tylko jaki dokładnie byłby odpowiedni :F

Oto moje wymagania:

1. Ile chcesz przeznaczyć na laptopa? Max 2000zł
2. Wielkość matrycy(w calach) - Ekran nie ma być ani za mały, ani za duży :D
3. Do czego będzie wykorzystywany? Nauka, codzienny użytek (słuchanie muzyki oglądanie filmów itp.) i granie w mało wymagające gry
4. Czy musi być z systemem? Najlepiej by było
5. Czy zwracasz uwagę na wykonanie oraz kulturę pracy(głośność/temperatury)? Tak, laptop ma wyglądać ładnie, chodzić nie musi cicho ale żeby to nie był odkurzacz
6. Dodatkowe uwagi - Prosiłbym podawać linki z laptopami firmy Asus bądź Lenovo. Mam zaufanie do tych firm. Najlepiej by było gdyby laptop był dostępny w sklepie gral.pl. Chciałbym też aby w środku znajdowała się karta graficzna (Nie chcę zintegrowanej)
Z góry dzięki

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Lenovo g580, ma karte na ktorej ogladniesz filmy i zagrasz nawet w bf3. Do tego dysk 1tb.

Wyglada ladnie i jest cichy i zimny, wgl sie nie grzeje

Tak, ale ostatnia część pierwszego zdania to nieporozumienie... Być może BFBC2, ale na wysokie nie licz.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Sam gram na nim w bf bc na high i bf3 high/medium ; )

Albo pomyliłeś nazwy, albo grasz w 20 FPS... I nie próbuj mnie przekonywać, że jest inaczej.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...