Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z DLC

istekswistek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w momencie jak kupisz legendary, przeladujesz gre i wejdziesz do niej z powrotem kazde DLC masz aktywne. - mozesz robic nowe misje, featy zarezerwowane do kazdego dlc, masz wiecej kasy dostepnej itp

innymi slowy mowiac - nie musisz nic specjalnie robic, zeby miec DLC odpalone :)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Niby wszystko działa, ale chciałbym zacząć DLC "Sons of Trigon", wiem, że muszę wejść do "Westlands Gotham", ale nie mogę wejść - jestem w Hall of Domm i przy wejściu do Westlands, naciskam "O" i nic. Czy jest tak, że aby robić DLC po prostu trzeba mieć odpowiedni CR ranking i wszystko zacznie się pojawiać?

Opublikowano

oczywiscie! kazde DLC charakteryzuje sie jakims waznym dodatkiem - a to nowa moc (zielona latarnia, earth, celstal, quantum), a to nowe zbroje (T4 - Battle for the earth, T5 - Origin Crisis), dodatkowo do tych DLC sa dodawane nowe misje (1player, duosy, alerty lub raidy) oraz mnostwo featow ktore ladtwo mozna przekluc na skill pointy :)

sprawdz swoj cr i zobacz jakie sa wymagania (aczkolwiek kiedys przez teleport mozna bylo przejsc mimo nizszego cr'a)... powiem szczerze, ze od 2miesiecy gram bardzo sporadycznie i nie sledze dokladnie wszystkich zmian...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...