Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

długi sen

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka mam pytanie dlaczego jeśli chodze spać np. o 24 lub załóżmy o 22 to mogę spać do godziny 10 i wtedy się budzę dopiero ?

Jak się obudzę dzienki budzikowi to mi się cche spać :/

inni jak idą spać o 24 to wstają o 7 bez problemu

jakieś rady jak się wyspać ?

Opublikowano

tez mam ten problem to zależy chyba co robiłeś w ciągu dnia raz poszedłem spać o 2 i chętnie wstałem o 5 a pójdę o 10 to wstanę o 7 i to z trudem ;x

Opublikowano

tez mam ten problem to zależy chyba co robiłeś w ciągu dnia raz poszedłem spać o 2 i chętnie wstałem o 5 a pójdę o 10 to wstanę o 7 i to z trudem ;x

Też chce wstawać o 5 :(

Opublikowano

Może we wcześniejsze dni się nie wysypiasz i twój organizm potrzebuje więcej wypoczynku?

Ja przez cały tydzień wstaje do pracy po 4, a jak przychodzi weekend to potrafię się położyć o 22 i spać nawet do 14 jak nikt mnie nie obudzi :)

Pewnie odsypiasz jakieś dni gdzie krótko wypoczywałeś.

58815786.jpg

Opublikowano

Może we wcześniejsze dni się nie wysypiasz i twój organizm potrzebuje więcej wypoczynku?

Ja przez cały tydzień wstaje do pracy po 4, a jak przychodzi weekend to potrafię się położyć o 22 i spać nawet do 14 jak nikt mnie nie obudzi :)

Pewnie odsypiasz jakieś dni gdzie krótko wypoczywałeś.

To by się zgadzało cały tydzień mam na 8 do szkoły czyli o 7 musze wstać i baaardzo mi się chce spac przez cały tydzień

Opublikowano

Podobno takie coś ma podłoże psychiczne tak jak ktoś napisał wyżej .. Jest coś takiego jak depresja "choroba XXI wieku" na którą choruje już co raz młodsze społeczeństwo.. Za szybko szyjemy, za dużo stresu i to ciągłe przesiadywanie przed kompem :P

Opublikowano

Podobno takie coś ma podłoże psychiczne tak jak ktoś napisał wyżej .. Jest coś takiego jak depresja "choroba XXI wieku" na którą choruje już co raz młodsze społeczeństwo.. Za szybko szyjemy, za dużo stresu i to ciągłe przesiadywanie przed kompem :P

Co się wszyscy tego kompa czepiają :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...