Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co myślicie o korkach "mitre" ?

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Niedawno kupiłem sobie korki z firmy mitre gość których pracował w sklepie powiedział mi że to jedna z lepszych firm które produkują korki. Ale chciałbym jeszcze poznać waszą opinie co do tej marki. Mam korki takie :

79472305_2_644x461_sprzedam-korki-nike-t

Za recenzje/odpowiedz lubie to.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

To,że powiedział Ci tak gościu w sklepie nie oznacza jeszcze czy te korki są dobre czy nie ;) Jemu chodzi tylko o sprzedanie.

A teraz do rzeczy. Korki nie są najgorsze,ale najlepsze są nike/adidas - zawsze i wszędzie.

Opublikowano

To,że powiedział Ci tak gościu w sklepie nie oznacza jeszcze czy te korki są dobre czy nie ;) Jemu chodzi tylko o sprzedanie. A teraz do rzeczy. Korki nie są najgorsze,ale najlepsze są nike/adidas - zawsze i wszędzie.

Ale na początek są dobre ? nike/adidas kosztuje zbyt dużo od 200zł cena się zaczyna.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

gość których pracował w sklepie powiedział mi że to jedna z lepszych firm które produkują korki

W balona Cię zrobił ...

Ogólnie te korki dla początkujących nie są złe,ale pamiętaj najlepsze firmy tego typu to:

Adidas,Nike,Puma

805491408806070489277.png

Opublikowano

W balona Cię zrobił ...

Ogólnie te korki dla początkujących nie są złe,ale pamiętaj najlepsze firmy tego typu to:

Adidas,Nike,Puma

To wiem że te firmy są najlepsze ale co się z tym wiąże to kasa po 200-300zł chodzą. Mam zamiar kupić gdy nauczę się lepiej grać na razie starczą mi te.

@TOP

Można zamknąć.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...