Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

,,The dynamic link library 'MSVCR90.dll' counld not be found

MntaL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam problem mianowicie od czasu gdy zmieniłem system na windows vista (2dni temu xD) Przy uruchamianiu metin2mod 2012 wyskakuje mi pewien komunikat

Fatal error

The dynamic link library 'MSVCR90.dll' counld not be found

Na windows xp wszystko bylo wporzadku a tutaj jakiś komunikat. Pomóżcie co zrobić

Lub dajcie jakis inny rownie dobry mod ktory dziala na pandoramt2

Opublikowano

Po prosu nie posiadasz tego pliku. Wystarczy w google wpisać "msvcr90.dll download" a następnie pobrać ten plik i wrzucić go do folderu z modem.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

jak ? Może być napisał jaksobie poradziłeś , Użytkownicy forum szukając swojego problemu w postach chcieli by również odpowiedzi na nie jak były one naprawione.

4111494900_1315253429_thumb.jpg

Mental 80 lvl S12 OFF

WP 76 lvl S15 ONN

Mental 70 lvl S15 ONN :)

Opublikowano

A więc odinstalowałem jeszcze raz całego metka.. zainstalowałem ponownie i to samo zrobiłem z c++ zaaktualizowałem go i wszystko smiga tylko nie dodawajcie msvcr90.dll bo to nic nie da

• 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Siemaa mam pytanie dlaczego jak instaluje to Microsoft Visual C++ 2008r to mam błąd przy instalacji pomoże ktoś bo jak nie zaistaluje tego będę miał to co kolega wyżej jak odpalam moda mam błądmsvcr90.dll i microsoft visual c++ pomożecie ? z góry dzięki

Opublikowano

Siemaa mam pytanie dlaczego jak instaluje to Microsoft Visual C++ 2008r to mam błąd przy instalacji pomoże ktoś bo jak nie zaistaluje tego będę miał to co kolega wyżej jak odpalam moda mam błądmsvcr90.dll i microsoft visual c++ pomożecie ? z góry dzięki

Najpierw pokaż/powiedz jaki błąd wyskakuje.

Daj SS lub opisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...