Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer mini-games wypali?

azusekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar stworzyć serwer z mini-grami typu:BomberCraft,Freeze-Tag,Spleef,Hockey,HorseRacing,CTF,TDM,LAVA SURVIVAL,Bow spleef,TNT run,Zombie vs Player,Temple Run,Tower Bulid. Dokładnie z takimi mini-grami i dodawać czasem nowe mapy oraz nowe mini-gry ;).Na początek byłoby 40-50 slotów.Dodawałbym później jakieś nowe mini-gry typu adventure itp ;).Jeżeli myślicie że wypali taki serwer i będzie sporo osób na tak to zacznę szukać budowniczych oraz technika na pomoc w budowie ;).Pluginy już mam ale trzeba wszystkie poznać co i jak :).

@EDIT dodałbym tam później więcej mini-gierek stopniowo.np.Plugin adventure że można grać z 4 innymi graczami na mapce rozwiązywać zagadki itp..(Taki escape) :) Polski a nie żadne angielskie napisy na tabliczkach że połowa nic nie zrozumie ;).

Opublikowano

Byłoby spoko jakby było więcej slotów.Tak ludzie nie zbiorą się raczej zgodnie na jedną arenę jednej gry

Opublikowano

Aren byłoby kilka. tzn. Tabliczki gracz klika i go teleportuje do lobby z tymi graczami co będą grali właśnie na tej mapce.Da się zrobić lecz będę potrzebował* technika pluginy już mam niestety potrzebuje technika od konfigurowania oraz ogarniania komend ;).

Opublikowano

imaster dobrych serwów nigdy za mało

Zgadzam się z tym, lecz serwer na prawde musi być wspaniały aby się wybił :)

20.10.2013, godz 00:54 - rejestracja na MPCForum.pl

21.10.2013, godz 21:22 - 100 postów <3

Opublikowano

Musimy poszukać sponsora ekipa już jest :) mamy technika oraz 2 administratorów.Teraz sponsor a ja dam technikowi pluginy skonfigurujemy je i wrzucimy na serwer zrobimy mapę i do dzieła! :D Zrobimy tak że na spawn nie będzie czatu coś w stylu hyPixel że klikniemy prawym na compass i mamy do wyboru minigry

Opublikowano

40 slotów? Beka. Nawet 3/4 pluginy dobrze skonfigurowane nie spełnią wymagań jakie narzucają przy 40 aktywnych graczach. Na tych 40 slotach to sobie zrób serwer pvp, z szablonu. Nie bierz się za coś o czym nawet nie masz pojęcia.

Opublikowano

40 slotów dobre żarty na tym to sobie jakiś fb postaw jak chcesz mieć graczy daj z 200 to jest minimum !

Amen !

Chcesz pogadać ze mną!? Jak tak to TS: ts3.polserw.pl:1234

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...