Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FarmHack by Mr.Nuke (DLC do KamerModa)

Mr.Nuke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nikt nie napisał mi jakie mają być itemy widoczne na tej Pandorze. Również nikt mi nie napisał jakie jest ID muszli na Ravi, więc serwera i tej poprawki nie wykonałem.

Ale zrobiłem paczkę na Concordie, wiele osób również miało problem z połączeniem się z tym serwerem przez Kamera, ja ten problem rozwiązałem (Jeżeli chcecie widzieć wszystkie itemy to podmieńcie tylko serverinfo w kamermodzie), a jeżeli FarmHacka to tradycyjnie wszystkie. Miłego bocenia :)

Uwierz mi bardzo ciezko mi jest wyciagnac id muszli ;/ probowalem chyba 30 min i cos sie buguje crashuje etc. ;/ sorki. jak bys umiał sam to mozesz to zrobic. a jak nei to tylko czekac.

bb68.png

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwierz mi bardzo ciezko mi jest wyciagnac id muszli ;/ probowalem chyba 30 min i cos sie buguje crashuje etc. ;/ sorki. jak bys umiał sam to mozesz to zrobic. a jak nei to tylko czekac.

Musiałbyś mi tą muszle do EQ dać. Napisz na GG :)

Jakoś to zrobię.

linki poza mpc

Opublikowano

@up juz psize do cb pw. załatwie ci muszle ale licze ze oddasz xD (jestes teraz na mpc? ja jkbc 24/7)

bb68.png

Opublikowano

jak ja wgralem twoje serverinfo

to chuuuaa .. xD wpisuje nawet poprawne apsy i mam nieprawidlowa nazwa uzytkowanika <lo2l> ?

Coś namieszałeś i które serwer info, bo są tam tylko 3 serverinfo i każde dla innego serwera :)

Pisałem też żeby robić kopie kamermoda na wszelki wypadek.

linki poza mpc

Opublikowano

@up na sztabki nei wystarczy : musi byc bron widoczna sztaby szkaty bodzie rekawice itp itd

bb68.png

Opublikowano

Dodałem PandoreMT2 i poprawiłem Concordzie, czytajcie changelog.

Następny update za 5 like :)

@Edit

Jeszcze jeden like! :D

linki poza mpc

Opublikowano

Mam folder Concordia.

Wrzucilem do folderu Concordia kamermoda.

Potem wrzucilem Twoje pliki.

Wybieram postac, mam ladowanie i mam blad z znakami zapytania.

Jakies rozwizanie?

Opublikowano

Mam folder Concordia.

Wrzucilem do folderu Concordia kamermoda.

Potem wrzucilem Twoje pliki.

Wybieram postac, mam ladowanie i mam blad z znakami zapytania.

Jakies rozwizanie?

1. Pobierasz clienta metin2 PL i go instalujesz (nie patchujesz).

2. Instalujesz do niego kamermoda SF2012.

3. Wklejasz tam moje pliczki.

Na cliencie concordi ci nie pójdzie :)

linki poza mpc

Opublikowano

Like Leci thx stary, ja dopiero ściągam pl Ale myślę ze bd działać :)

@Edit: nie widzę mojego całego eq i nie działa mi nic dałem ta paczkę z concordianmt2 do folderu metin i mi nie działa co jest ? :( pomożesz ?

Opublikowano

Like Leci thx stary, ja dopiero ściągam pl Ale myślę ze bd działać :)

@Edit: nie widzę mojego całego eq i nie działa mi nic dałem ta paczkę z concordianmt2 do folderu metin i mi nie działa co jest ? :( pomożesz ?

Przecież o to chodzi, że nie widzisz większości EQ.

Czytaj uważnie, przecież to jest farmhack do dropienia danego itemu który widać :O

Itemy masz wypisane jakie widać, dostosuj się.

Aktualizacja już jutro i dodam kolejny serwer, a może nawet i dwa :)

@Wybaczcie, ze dzisiaj nie dodałem. Miałem trudny dzień update na 100% jutro, tym razem nie zawiodę.

linki poza mpc

Opublikowano

Dynie według mnie nie ma sensu dodawać ... w niedziele/poniedziałek koniec eventu. Waithack na concordi nie chce mi działać :D Ma ktoś może link do sprawnego z małym dystansem aby zabijało dopiero pod postacią ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...