Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dat Kata

karades

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie dzisiaj takiego rozgrzewającego rankeda. Grałem na topie, szło mi nawet dobrze, lecz wszystcy z mojego teamu zaczęli feedować. I jak tu wyjść z bronze? Największą uwagę przyciąga kata : 9t0vnq.jpg I co zrobić z tą katą?

P.s. Ja też słabo farmie ale żeby kata aż tak...

Opublikowano

Dlatego gra się postaciami, które zmieniają losy gry. U mnie to nie podziała. Gram dobrze jedynie jako supp.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Nie żeby coś ale dwa sunfire'y to też nie najlepsze wyjście

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ty też najlepszy nie byłeś ... Po 1 shenem gra się z Tp nie ignitem ... Twój build też śmieszny widzisz, że enemy mają nafeedowanego APC, a lecisz tylko w armor i hp... Popracuj nad buildem a może wyjdziesz z brązu

Opublikowano

Ty też najlepszy nie byłeś ... Po 1 shenem gra się z Tp nie ignitem ... Twój build też śmieszny widzisz, że enemy mają nafeedowanego APC, a lecisz tylko w armor i hp... Popracuj nad buildem a może wyjdziesz z brązu

mozna grac z ignite znawco lola

Opublikowano

Ze wszystkiego da się wyjść.. ja też myślałem, że się nie da, a jakoś wyszedłem z brązu 3 do silvera 2 :>

Graj po prostu na midzie/topie/jungli champami, które są dobre w tf'ach i gankach. Przykładowo mid : Twisted fate, 6lvl i gankujesz bota ultem. Top : Riven, Renekton czy tam Zed na midzie.

A na jungle weź Hecarima i gg ;D

Opublikowano

Otóż wiem jak rozwiązać Twoje problemy! Mój kolega był w brązie 4, pomagałem mu wychodzić, sposób jest łatwy, a bardziej champion - katarina. Katarina nadaje się na każdą pozycję, nawet jeśli miałem iść na adc, brałem katarine, był flame, ale tam.

23jnacz.jpg

Opublikowano

Prawda, jestem słaby, mało tego, wiem że mój poziom jest miary bronze 1 i się nie wstydzę :P. Co do armoru skupiałem się na nafeedowanym dariusie i caitlyn - dariusa miałem na linii i chciałem na niej jak najdłużej wytrzymać. Ale w większości to caitlyn mi zadawała największy damage.

P.s. Udało mi się osiągnąć próg 1100 elo :) < Jak dla mnie bomba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...