Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] DARMOWE RIOT POINTS

WITAMPOZDRAWIAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz nie, ale jak wbijesz 30 lvl wbijesz platyne to dostaniesz, za do się nie dostaje bana od ręki... świeżaki;p

A kto powiedział że chcę wbić platynę? :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daj mi konto z ~1500rp to Ci wyboostuje konto do silvera (żart) XDDDD

To miał być żart?

Chyba zwykły off-top :P

Tak co do mojego posta, to kiedyś był takie neidopatrzenie Riotu, że wpisywałeś numer karty, a jakiś randomowy gościu miał za to rachunek. Wtedy za to banowano, ale podobno of sumy 500zł wzwyż, tak to były tylko dłuuuugie tempy. Co śmieszniejsze, najwięcej RP z tego błędu uzyskali dwaj polacy. Mieli najwięcej RP na świecie... (Za nimi był Francuz :D)

Opublikowano

To miał być żart?

Chyba zwykły off-top :P

Tak co do mojego posta, to kiedyś był takie neidopatrzenie Riotu, że wpisywałeś numer karty, a jakiś randomowy gościu miał za to rachunek. Wtedy za to banowano, ale podobno of sumy 500zł wzwyż, tak to były tylko dłuuuugie tempy. Co śmieszniejsze, najwięcej RP z tego błędu uzyskali dwaj polacy. Mieli najwięcej RP na świecie... (Za nimi był Francuz :D)

Ja na kartach zajebałem ~2000zł + paru kolegów po ~500-1000zł :) To były czasy.

Ten bug z SMS'ami już nie działa, było to zwykłe niedopatrzenie RIOT'u - błąd w kodzie. Ogólnie takie lewe numery macie tutaj http://www.privacystar.com/lookup/704-349/page42

A teraz płaczcie że nie działa ;*

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ogólnie to jestem dumny tutaj z naszej społeczności, Riot ma tak bardzo wyjebane na community, że opierdalanie ich na wszystkie możliwe sposoby nie jest przyjemnością, to jest obowiązek.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Kurwa, w tym dziale przegląda tą wiadomość pełno osób znających sposób na darmowe RP.
Nie mozecie jebnąć TuTa albo wysłać na PW jakiegoś sposóbu? Kto będzie chciał wykorzysta NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ.
Ja osobiście prosze, nawet jezeli dostane bana, to bede wiedzial, ze da sie...

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Kurwa, w tym dziale przegląda tą wiadomość pełno osób znających sposób na darmowe RP.

Nie mozecie jebnąć TuTa albo wysłać na PW jakiegoś sposóbu? Kto będzie chciał wykorzysta NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ.

Ja osobiście prosze, nawet jezeli dostane bana, to bede wiedzial, ze da sie...

Dokładnie tak . Są jeszcze sposoby na darmowe rp ale nie wiem jakie . .....

Opublikowano

Nie polecam, dla testu zrobiłem 3 konta noi można się było spodziewać:

WSZYSTKIE 3 MAJĄ PERM BANA :D

Disciplinary Action from League of Legends!

Odebrane

x

[email protected]

23:26 (27 min temu)

do mnie

Greetings krzysztof.....,

Actions that have been performed on your account are in violation of the League of Legends Terms of Use. You can review these terms at http://www.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Due to the severity of this violation, your League of Legends account has been banned until Fri Oct 24 02:26:55 PDT 2223

If you have any questions, contact our Player Support team at https://support.leagueoflegends.com/home

Riot Games Player Support

FAIL xD

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Nie polecam, dla testu zrobiłem 3 konta noi można się było spodziewać:

WSZYSTKIE 3 MAJĄ PERM BANA :D

Cytat

Disciplinary Action from League of Legends!

Odebrane

x

[email protected]

23:26 (27 min temu)

do mnie

Greetings krzysztof.....,

Actions that have been performed on your account are in violation of the League of Legends Terms of Use. You can review these terms athttp://www.leagueofl...egal/termsofuse

Due to the severity of this violation, your League of Legends account has been banned until Fri Oct 24 02:26:55 PDT 2223

If you have any questions, contact our Player Support team at https://support.leag...egends.com/home

Riot Games Player Support

FAIL xD v

No nie jest tak łatwo uniknąć bana. Trzeba było zmienić ip dane wszystko :P .

Opublikowano

Można było się tego spodziewać. Sądzę, że RIOT będzie się brał za takie rzeczy i to solidne. Macie szczęście, że to jeszcze nie graniczy z prawem, bo dopiero jakby skierowali sprawę do sądu (namiary konta, skąd zostały założone itp) to byłoby niemiło :)

8372383248.png
Opublikowano

Na smurfie ;) ale banuja po masce ip itd ;]

To IP się najpierw zmienia, doładowuje się RP a następnie znowu się IP zmienia i nie ma jak zbanować. A jakby banowali na maskę sieci to załóżmy każdy kto ma internet z Netia to nie mógłby w danym regionie grać w LOL`a.

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Twoje zainteresowania to c++, a jesteś głupi jak but.Jak byś umiał czytać TO DZIAŁAŁO.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...