Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć wszystkie pliki z partycji C zostawiając jedynie system ?

NewKinect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy jest sposób na usunięcie wszystkich plików prócz samego systemu? Nie piszcie "Zrób format" bo nie mam płyty instalacyjnej.

Z góry dzięki i pozdrawiam.

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Możesz:

-odinstalować niepotrzebne programy.

-nacisnąć na dysku PPM, wejść we właściwości i wybrać oczyszczanie dysku.

-oczyścić programem CCleaner.

-defragmentować dysk.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie poczekacie na odpowiedz co? :D W Windows 8 masz opcję Hard Reset no oni tam to nazwali "Odświeżenie systemu Windows 8". Dzięki temu możesz przywrócić partycję C do stanu po instalacji Windows. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Pierwsza opcja przywróci tylko pliki systemowe, nie usuwając nic innego z dysku C. Druga wyczyści cały dysk C i zainstaluj system z plików które posiada (lub przywróci - jak to woli to określać). Inne partycję pozostaną nietknięte.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Pierwsza opcja przywróci tylko pliki systemowe, nie usuwając nic innego z dysku C. Druga wyczyści cały dysk C i zainstaluj system z plików które posiada (lub przywróci - jak to woli to określać). Inne partycję pozostaną nietknięte.

Hmm, dzięki wielkie :) Najpierw spróbuje pierwszą opcje, a w ostateczności drugą. Wielkie dzięki za pomoc, łap + :) Pozdrawiam.

ha T_Thttp://scr.hu/1pmv/accv8

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...