Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kastet #2

Ogolone Jajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio pisałem czy kupno kastetu będzie dobrym wyborem itd. Więc postanowiłem, że sobie kupię, ponieważ dzisiaj dwóch dresów chciało mi zajebać telefon i te sprawy i pomyślałem, że mi się takie cudo w chuj przyda. Nie ma przebacz jak ich spotkam to im łeb o chodnik rozpierdole. Ja ? ok, ale co byłoby gdyby zaczepili kogoś starszego albo młodszego ? kurwa trzeba takie ścierwo tępić zanim komuś zrobią krzywdę.

Wiecie gdzie można kupić dobrej jakości kastet i dosyć tani ? zamierzałem tutaj http://www.kastety.kgb.pl/kastety.html kupował ktoś tutaj ?

Opublikowano

Ta strona wygląda na jakąś podrobioną w chuj. Przejdź się na jakiś rynek, tam ktoś na 100% będzie miał. (u mnie w mieście są normalnie :D )

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Gadałem z tym typkiem na gg i pisał normalnie, że są dobrej jakości i brałbym za pobraniem, że jak wezmie wyśle mi kartofle na kiju to mu je odeśle >.< z tym rynkiem nie jest zły pomysł, lecz nie wiem do kogo tam mam podbić, bo typek co buty sprzedaje wątpię aby miał ale ten świat jest dziwny więc wszystko możliwe

Opublikowano

1. Idź na jakiś targ.

2. Znajdź jakiegoś cygana.

3. Powiedz że potrzebujesz kastetu.

4.Jeżeli poda zbyt dużą cene negocjuj lub szukaj innego.

5. Nie radze się kłucić ponieważ cygany potrafią wbić nóż w plecy

6. Jeżeli znalazłeś odpowiedniego obgadaj z nim miejsce spotkania.

7. Za hu** nie podawaj ADRESU zamieszkania !!!

86226145013474567463.png

Opublikowano

Kastet jest mały i szybko można go wyciągnąć :) Najlepiej chciałbym takiego ciężkiego skurwiela, że jak uderzę to gościu leży i nie wstanie. Nie mam normalnie pomysłów gdzie mógłbym kupić taki kastet. Jest u mnie w mieście sklep z bronią spytam się czy mają kastet do celów "kolekcjonerskich"

Opublikowano

@up

To tak nie działa. Co z tego że go raz uderzysz połamiesz (ukruszysz) mu żeba rozwalisz połowe ryja on wstanie i albo spierdo* albo będzie się chciał dalej napier*** musisz wiedzieć gdzie celować itd. :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

@up Kastet możesz sobie szybko w kieszeni założyć i napier**** od razu po ryju a pałką to wiesz co można robić :P

Wlasnie widze jaki z cb Jotpe huligan... Ta pałka jest składana

1377808813-U903831.png

Opublikowano

@up

no co ty nie powiesz. Ale z pałki pocągniesz siłą ciała a, kastetem siłą całego ciała jak uderzysz no to wiesz jaka jest różnica.

86226145013474567463.png

Opublikowano

@up

no co ty nie powiesz. Ale z pałki pocągniesz siłą ciała a, kastetem siłą całego ciała jak uderzysz no to wiesz jaka jest różnica.

Kazdy lubi co innego ^^

Wiem, gdzie uderzyć, bo mnie tego uczono i chodzę na MMA 1 vs 1 jest okej ale jak idzie na mnie 2 czy 3, a do tego jak nie ma gdzie spierdalać to zostaje tylko kastet :)

a kolegow nie masz ? -.^

1377808813-U903831.png

Opublikowano

,,kolegow nie masz ? -.^'' hahahahah rozjeba*** mnie xD

Ja bym ogarnoł 2-3 na mnie to jest prawo ulicy a, nie podstawówka czy Gimnazjum. Kiedyś to się lało na oklep tylko a, tera to możesz bić aż do nie przytomności lub do rozwalenia całego ryja ;/

86226145013474567463.png

Opublikowano

Wiem, gdzie uderzyć, bo mnie tego uczono i chodzę na MMA 1 vs 1 jest okej ale jak idzie na mnie 2 czy 3, a do tego jak nie ma gdzie spierdalać to zostaje tylko kastet :)

Widocznie slaby z Ciebie MMA ;)

Co do kastetu polecam zamowic na Colosus.pl

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Weteran
Opublikowano

Kastet to słabe wyjście, bo jeżeli zaatakuje Cię trzech napastników, to będziesz miał problem. Nam trener mma wprost powiedział, że jeżeli zaatakują nas przynajmniej dwaj kumaci przeciwnicy, to dostaniemy wpierdol :)

Jeżeli chcesz się bronić przez ciągle tymi samymi osobami, którzy Ci dokuczają i chodzą w grupce, to znajdź ich po koleji, kiedy będą sami i dalej już wiesz..

Ogólnie to przemoc jest głupim rozwiązaniem, nie lepiej tego np. zgłosić?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Kastet do dobry wybór ale zobacz też na to, że jak uderzysz to możesz nawet uszkodzić czaszkę a to już nie ciekawe

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Kastet do dobry wybór ale zobacz też na to, że jak uderzysz to możesz nawet uszkodzić czaszkę a to już nie ciekawe

Jak bedzie ich 3 a on 1 to i tak on bedzie mial racje.

Ale nie zmienia faktu ze chodzac na MMA powinienes znac miejsca gdzie przyjebiesz 1 raz i gosciu nie moze wstac.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Polecam zakup gazu pieprzowego - żaden dres w przeciągu mojego miasta i miast sąsiadujących w których często bywam nie zaczepił mnie, od kiedy go pierwszy raz użyłem!

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...