Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shyia.pl [Dedyk][Medium]

deatru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj wiecej inf z serwera bo nie wiem wgl co mialbym robic na tym serwie nic mnie narazie nie zacheca

hmm jakbyś dokładnie przeczytał :) to byś wiedział o co chodzi z serwerem serwer stoi dla graczy którzy chcą pomóc nam przy edycji tego serwera:) wyraznie jest napisane.... "WY TWORZYCIE SWOJ IDEALNY SERWER" tak więc :) co tutaj ma Cie zachecac? prezentacja bedzie pelna gdy juz gracze zdecyduja sie czego chca :) pozdrawiam H@ - GigaPL

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo graczy pisze do nas w grze dlaczego handlarze są podstawowi i w ogóle panuje wszechobecna kaszana. Już odpowiadam i proszę nie ponaglać tych pytań. Serwer jest w stanie beta-testów na których wy jako gracze możecie podsuwać nam pomysły co gdzie dodać, co zmienić, co usunąć. Giga (eaontilek) pisał już o tym wyżej.

Przy okazji. W fazie beta-testów przysługuje wam;

• Dowolny ekwipunek na każdy poziom
  • Umiejętności na P
  • Koń
  • Dowolne moby i metiny

W grze znajdziecie nas pod nickami;

• Zikade
  • Taurine
  • GigaPL
  • Tashiro

#20.10.13 (godziny poranne) - mała przerwa techniczna.

Opublikowano

Dużo graczy pisze do nas w grze dlaczego handlarze są podstawowi i w ogóle panuje wszechobecna kaszana. Już odpowiadam i proszę nie ponaglać tych pytań. Serwer jest w stanie beta-testów na których wy jako gracze możecie podsuwać nam pomysły co gdzie dodać, co zmienić, co usunąć. Giga (eaontilek) pisał już o tym wyżej.

Przy okazji. W fazie beta-testów przysługuje wam;

• Dowolny ekwipunek na każdy poziom
  • Umiejętności na P
  • Koń
  • Dowolne moby i metiny

W grze znajdziecie nas pod nickami;

• Zikade
  • Taurine
  • GigaPL
  • Tashiro

#20.10.13 (godziny poranne) - mała przerwa techniczna.

Deatru wbijesz na ts?

Opublikowano

Rozumiem ze Administracja nie ma swojego pomysłu na serwer .. fajnie się zapowiada..

Jak dla mnie to serwer powinien być "ogarnięty" już przed startem a nie czekacie że ktoś będzie za was myślał.. Oczywiście fajnie jest gdy są wprowadzane zmiany i nowości ale szczerze nie widzę przyszłości takiego serwera gdy u Administracji brakuje kreatywności i już od testów beta czekają ze ktoś za nich odwali cala robotę :)

Opublikowano

Rozumiem ze Administracja nie ma swojego pomysłu na serwer .. fajnie się zapowiada..

Jak dla mnie to serwer powinien być "ogarnięty" już przed startem a nie czekacie że ktoś będzie za was myślał.. Oczywiście fajnie jest gdy są wprowadzane zmiany i nowości ale szczerze nie widzę przyszłości takiego serwera gdy u Administracji brakuje kreatywności i już od testów beta czekają ze ktoś za nich odwali cala robotę :)

Postanowiliśmy że będzie to Hard/Medium max poziom to 120, 4 sety broni i zbrojek, coś nie trudnego ani łatwego. :)

Mam nadzieję że wam się spodoba serwera, teraz cały tydzień pracy i myślę że będzie beta dla wszystkich i officjalny start, Klient jest zrobiony w 100%.

Opublikowano

a co więcej? serwer nie składa się tylko z setów zbrojek i broni.. co przygotowaliście od siebie na serwerze żeby urozmaicić grę poza expem?

Opublikowano

@Nefret

No to zróbcie po prostu medium, bo z hardem się nie przebijecie.Zniszczy was Balmora i Ravia (tak wiem, oba te serwy mają swoje za uszami, ale jednak ludzie tam grają) 120 lvl, jak najbardziej, 4 sety broni? Tak, ale, żeby były to bronie z Metina, tzn. np. bojowy-syrek-smiercio-tasak a nie jakieś miecze z WoW'a czy coś takiego.

Opublikowano

Postanowiliśmy że będzie to Hard/Medium max poziom to 120, 4 sety broni i zbrojek, coś nie trudnego ani łatwego. :)

Mam nadzieję że wam się spodoba serwera, teraz cały tydzień pracy i myślę że będzie beta dla wszystkich i officjalny start, Klient jest zrobiony w 100%.

Miałem nadzieję że max lvl będzie 99 a z bojowego ---> syrek stalka ---> niebian i już. Szkoda

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Będzie 120 będą 4 sety broni zbroji, Zmianki dodania raczej u handlarzy wiadomo dużo fajnych questów oraz trochę Dungeonów Baronówna, Smok, WW, Wieża orków może, parę nowości po stronie klienta: Nowa woda, odświeżony Interfejs, Zapisywanie passów na 4 konta, Nowe Herby Postaci, Nowe Emotikony. :)

Deatru odpisz PW albo wejdź TS.

Opublikowano

nie rozumiem was ludzie :) pierw piszecie do nas że to wy chcecie stworzyć swój idealny serwer :) my wam dajemy wolna reke ... a teraz sie sapiecie ze nie mamy pomyslui na serwer.... MY mamy ten pomysl na serwer ale to wy zadecydowaliscie na ankiecie ze nie chcecie startu za tydzien i zrobiony serwer po naszemu... Tylko juz 19.10.2013 i robimy serwer z wami !!! :3 hellol albo w te albo we wte :)

Opublikowano

Ja bym wolał jak już tradycyjny serwer czyli boj>syrek | stalka>szmaragd i tyle ale skoro jest ustalony 120lvl itp to nie mam co gadac.

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Może zróbcie ankietę czy serwer ma być hard, hard/medium czy medium.

Dla mnie pasuje. Można jeszcze dodać np:

1. Chcecie max 99lvl z tradycyjnym eQ

2. Chcecie 120lvl z 4 setami broni.

ezj18z.jpg

Opublikowano

i później znów bedziecie nas atakowac ze zle itd ! :D

No kurwa, na coś się trzeba zdecydować.Zróbcie medium (medium, nie hard, nie hard/medium, po prostu medium) klasyczne bronie typu syrek, smiercio, tasak, swiety itd, zbroje mini hwang, hwang, srebrny, zloty.

Opublikowano

No kurwa, na coś się trzeba zdecydować.Zróbcie medium (medium, nie hard, nie hard/medium, po prostu medium) klasyczne bronie typu syrek, smiercio, tasak, swiety itd, zbroje mini hwang, hwang, srebrny, zloty.

Jak to jest klasyk to ja kurwa jestem wikary. Chujowy pomysl...

Żadne śmiercio, żadne gówniane hwangi. IDź na 4funmt2 tam masz tego od zajebania.

Kiedy start? ^_^

naajsik.png

Opublikowano

Śmiercio i hwangi są zbędne psują grę. Ciekawe co w ogóle z tego wyjdzie ;p dobrze by było zagrać na oldchoolowym serwie ;d

ezj18z.jpg

Opublikowano

@

najsik knyszniak

To sobie przypomnijcie stare, chińskie serwy.Nie musi być kilka rodzajów hwangów.Może być stal i biała (pierwszorzędne buty) o ile pamiętacie + tekstury z 2008 roku, to byłby dopiero oldschool.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...