Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ask.fm ....

Fapienso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole wchodze sobie na 6obcy jaja porobić a tu kurwa:

hey ;D ask.fm/klaudiikkkk chce przegonić kolege z ilością lajków pomożesz ;D ? dam za to zdj swojej dupy i cycek.

I powiedzcie czy to jest kurwa normalne ?!

Nie ma to jak dać dupy za wirtualne lajki na jakiejs zjebanej stronce.

Opublikowano

Nie piszę się cycek tylko cycków.

To po pierwsze.

Po drugie co cie to interesuje czy ktoś zbiera jakieś tam lajki czy nie?

To ich sprawa.

Opublikowano

Za lajki jest hajs, a zdjęcia będą z google, jak w ogóle dostaniesz. Jak dla mnie bardziej nienormalne jest to, że ktoś wchodzi na 6obcy.

Opublikowano

Za lajki jest hajs, a zdjęcia będą z google, jak w ogóle dostaniesz. Jak dla mnie bardziej nienormalne jest to, że ktoś wchodzi na 6obcy.

A nie chodzi Ci o pieniążki z "jutuba" ? Lub like na FB ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ee tam, nie od dzisiaj wiadomo, ze swiat coraz bardziej zaczyna sie psuc. A mlodziez to juz brak slow. Niektorzy tu, na forumq juz szaleja o glupie lajki czy posty wiec..

Jak daja to bierz i tyle ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

kiedyś to było nie normalne,ale teraz takie zachowania są tak powszechne że można rzec że normalne (choć dla mnie nie jest to normalne ale ja sam normalny nie jestem,przez co jestem forever alonem forever_alone_by_foreveraloneplz.png?wid),ja po prostu nie wchodzę już na aska,bo bym został hejterem a tego nie chce

Opublikowano

Zgorszenie się dzieje. Wchodzę na ask i pierwsze 5 pytań to polubisz? Dasz like? Nic nie mówię, bo jakbym napisał, że nie likne i zhejtuje, to zaraz by spina była wśród gimbow.

Opublikowano

wbiłem na aska pierwsze pytanie w strumieniu-"polajkujesz? ^_^" idźcie mi z tym shitem

Opublikowano

Mam na asku konto już coś grubo rok i uwagę gimbazy przyciągam i jakbym miał pokazać wszystkie pytania tego typu, to byście się załamali i popełnili samobójstwo, ponieważ ludzie są tak tępi i żałośni .-.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Tzn. Ja na takie denne pytania nie odpowiadam, więc tam raczej nie znajdziesz takich pytań c:

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Tzn. Ja na takie denne pytania nie odpowiadam, więc tam raczej nie znajdziesz takich pytań c:

i dpbrze że nie odpowiadasz

Opublikowano

śmiejesz się, a może jest niepełnosprawna i ma tylko jednego cycka

Widzem kolejnego trolla xD

Opublikowano

Mam tam konto, tak naprawdę pytania otrzymuje się w miarach hejtów lub od znajomych, czasem piszą z anonima. lub wysyłają jakieś głupie serduszka, lub stwierdzenia.
nikt nie zada normalnego pytania, bo jak ktoś wbije już na Twój profil to tylko " 5/5 like ? " "dasz like pod tym zdjęciem ? " "pomożesz wygrać konkurs ? lajk ? " "założyłam się z koleżanką, że dobije.. " głuupota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...