Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skryptu do nidalkii

CraSh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję skryptu do nidalkii, głównie, żeby trafiał Q :P

Z góry dziękuję.

Opublikowano

tego jest pełno w dziale vip ;d

Co do darmowych to nie wiem ale teraz i tak Ci nic nie dam bo strona BoLa nie działa.

Mam nadzieje że chwilowo

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Wątpię by takie coś było, jej dzidę da się uniknąć a im dalej cel tym mocniejsze obrażenia, skrypt musiały przewidzieć 2 rzeczy, to że cel będzie stał i to że cel się ruszy po wypuszczeniu dzidy, Problem w tym, że musiałby znać kierunek w którym cel się poruszy, co jest wręcz niemożliwe, powiem że samemu można się nauczyć rzucać dzidami, trochę to zajmuje, lecz daje wiele satysfakcji z zabicia przeciwnika uciekającego do bazy.

Opublikowano

Ty wątpisz a ja wczoraj z działu vip pobierałem skrypt i bibliotekę i wszystko tylko do dzidy czyli Q

W grze w sumie po tym skrypcie nic się nie zmienia tyle, że jak masz wroga w zasięgu swojego Q to pokazuje Ci się okrąg, potem dusisz tylko klawisz przypisany do skryptu (ja wybrałem sobie spację) i powiem Ci, że sam byłem w szoku jak ten skrypt celuje. Nawet jeżeli cel jest w ruchu oblicza sobie prędkość i gdzie będzie cel, rzuca i trafia no chyba, że cel zmieni kierunek ruchu to nie trafia zawsze. W moim przypadku jakieś 90 % było trafiane więc zachęcam każdego do kupienia VIPa

Edit: forum już działa więc z darmowych to masz skrypty:

http://botoflegends.com/forum/topic/1131-script-nidalee-the-rapist/

http://botoflegends.com/forum/topic/6358-script-nidalee-never-miss-a-q-free/

Lub plugin do Sida auto carry jaki bym Ci polecił:

https://bitbucket.org/BoLPain/scripts/raw/1dec040fa2c740c0001058ef2e54e7d4fd19b2f4/Common/SidasAutoCarryPlugin%20-%20Nidalee.lua

kopujesz kod, zapisujesz jako SidasAutoCarryPlugin - Nidalee.lua i wiadome wrzucasz do folderu Common w BoL

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Wątpię by takie coś było, jej dzidę da się uniknąć a im dalej cel tym mocniejsze obrażenia, skrypt musiały przewidzieć 2 rzeczy, to że cel będzie stał i to że cel się ruszy po wypuszczeniu dzidy, Problem w tym, że musiałby znać kierunek w którym cel się poruszy, co jest wręcz niemożliwe, powiem że samemu można się nauczyć rzucać dzidami, trochę to zajmuje, lecz daje wiele satysfakcji z zabicia przeciwnika uciekającego do bazy.

Nie wprowadzaj go w błąd.

VIP Prediction działa naprawdę dobrze, trafia dużo częściej niż normal. PROdiction, które aktualnie znajduje się w private repo. Kaina trafia prawie wszystko (według Anonymousa 14/16 Q Nidalee, z tego co wczoraj mi mówił).

Opublikowano

Nie wprowadzaj go w błąd.

VIP Prediction działa naprawdę dobrze, trafia dużo częściej niż normal. PROdiction, które aktualnie znajduje się w private repo. Kaina trafia prawie wszystko (według Anonymousa 14/16 Q Nidalee, z tego co wczoraj mi mówił).

sprzedaje ktoś Vipa za psf, bez odsetek? i czy 50zł by styknęło? :P

a i prawda, vip trafia lepiej bo patrzyłem na yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...