Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zdobyć jakieś gry ?

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dopytać czy gdzieś na Xbox 360 Slim, są zapisane gry w które można pograć ? :)

Gra ma mi przyjść dopiero w piątek więc to dość sporo czasu a konsole już stoi dwa dni.

Nie mam za bardzo od kogo pożyczyć a chciałbym sobie już pograć a kurde mam jakieś dwie marne gry zainstalowane ....

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

@up

Tak potwierdzam z kontem Gold możesz Halo 3 pobrać i poszukaj czegoś jeszcze może coś innego też znajdziesz :D

Aktualnie nie ma mnie w domu i nie mogę zobaczyć.

Opublikowano

@up

Tak potwierdzam z kontem Gold możesz Halo 3 pobrać i poszukaj czegoś jeszcze może coś innego też znajdziesz :D

Aktualnie nie ma mnie w domu i nie mogę zobaczyć.

Też potwierdzam. No jak można potwierdzać czyjeś posty !? Widać że jesteś spamerem ale na szczęście nie groźnym.

Happy Wars , BF4 Beta ale tylko dla golda.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Spartacus Legend nie jest czasem za free? Sorry ja nie w temacie, jak ja miałem Xboxa360 to nie było jeszcze gier F2P na niego...

Czyli żeby grać w gry F2P na Xboxie muszę mieć wykupionego Golda?

+1 ogólnie do gry, potrafi wciągnąć na kilka godzin po pierwszym odpaleniu, niestety minusem a może i plusem gry są płatności, bez kasy i kupowania broni trzeba się trochę napracować aby mieć najlepsze itemy.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...