Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Clientless....

Fearless

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

? Clientless Silkroad ?

* Mozesz Zalogowac sie bez uzycia klienta i manipulowac swoja postacia

Jak to ustawic ?

* Ustaw Folder Silkroad

Ustaw Hasło

Pierwszy krok wlacz instalowanie Clientless

Drugi Krok nacisnij Start Clientless

Sprobuj zalogowac sie do silkroad potem nacisnij Press Clientlss Launcher

Dziala Tylko z Launcherem nie z (Isro,T-bot)

Komendy :

* Sit : Usiadz/Wstan

Trace : Clientless Character podaza za toba

Untrace : Stop Trace

Move : Idz X,Y Kordy (Przyklad : move 1524 -536)

Exit : Logout z gry

Leave :Opusc PT

Reset : Reset polaczenia

Stats : Pokaz SP,EXP postaci

DOWNLOAD: http://s3.dosya.cc/Clientlessv4Setup.exe.html

DOWNLOAD : http://rapidshare.com/files/120128227/Clientlessv4Setup.exe

SKAN: http://www.virustotal.com/tr/analisis/2ec1...c563ab383137390

Docencie Moje Dobre Checi !! Wstawcie Gwiazdke do Profilu jesli wam sie podoba !

To urzadenie ktore pomaga w Farmieniu Charow i tak bez zbednego naduzywania pamieci komputera.. Bota narazie nie ma

post-6300-1212789020.png

//Ciach

Opublikowano

Pewnie niedługo będzie darmowy clientless z botem, a silkroad zamieni sie w jeszcze większe gówno niż było dotychczas... Zwykły gracz będzie mógł zapomnieć o ulubionej grze... Jeśli komuś sie uda wbić to tak samo jakby grał z komputerowymi graczami na kompie bez neta... A praca Joymaxu będzie polegała na co tygodniowych banach.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Ale co wam powiem ale wam powiem ze wam powiem ze silk schodzi na totalne dno... Dzien gracza wyglada tak. Rano wstaje , wlacza bota bo w nocy bylo dc , silka chowa w trayu i szuka na necie nowych botow hackow itd do silka.;p A raz w miesiacu placi za silki zeby go nie zbanowali:p

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

jak klikam na start clientless to zawieche łapie :|

I tak dokładnie do czego to jest ??

Opublikowano

A ja z kolei mam taki problem z net frameworkiem. Jak go zaisntaluje, net mi sie co chwila odłącza ( mam 3 kompy na jednym routerze, brat mowil cos o konflikcie ip, ale nie wiem o co chodzi). Co muszę zrobić, żeby nic się nie psuło, a tylko działał mi clientless?

Edit: normalnie mam zmienne ip, jeżeli to coś pomoże ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie moge odpalić drógiego silka ! ;/ wlącza sie loader , biore Start i koniec. ... nic się nie dzieje;/

Prosze o pomoc

Opublikowano

PROSZE O POMOC !!

nie moge tym odpalic drógiego silka a mc testosterone też mi nie działa i nie moge pofarmić drógiego chara ;///

jak włacze jednego silka chce 2 włacza się tylko launcher klikam start i to koniec

Opublikowano
PROSZE O POMOC !!

nie moge tym odpalic drógiego silka a mc testosterone też mi nie działa i nie moge pofarmić drógiego chara ;///

jak włacze jednego silka chce 2 włacza się tylko launcher klikam start i to koniec

znajdz innego MC, bo ten najwyrazniej nie dziala z clientless a poza tym... sprobuj normalnie odpalic silka bez mc... po wlaczeniu clientlessa... moze pomoze chociaz nie jestem pewien.

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano
A ja z kolei mam taki problem z net frameworkiem. Jak go zaisntaluje, net mi sie co chwila odłącza ( mam 3 kompy na jednym routerze, brat mowil cos o konflikcie ip, ale nie wiem o co chodzi). Co muszę zrobić, żeby nic się nie psuło, a tylko działał mi clientless?

Edit: normalnie mam zmienne ip, jeżeli to coś pomoże ;p

Mam ten sam problem, o co w tym chodzi?

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...