Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakim poziomie mnie oceniacie?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grasz normale i chcesz abyśmy ocenili twojego skilla? To prowokacja czy żart?

Buildy do dupy, farma do dupy. Twój skill jest równy poziomowi brązu 2, gratulacje!

Opublikowano

Bronze V

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Nie oceniam cię na wyżej niż Silver V na lepszych dywizjach już byś feedował i takie tam.

Te buildy ? wooot weź wejdź na jakieś stronki bo to jest śmieszne a po 2. podbij farmę 10 min - 90/120 farmy

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Farma leży, buildy syf, Ionki na thresha, shen full ap...

Bronze III/IV

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

A jak mam robić buildy ? - przeważnie kupuje itemki z rekomendowanych ( nie wszystkie i nie po kolei jak idą ) a na stronki nie chce wchodzić bo każdy mówi że strony jak mobafire to buildy z bronze gdzie komus sie udało wygrać tym buildem raz.

Opublikowano

Polecam lolpro.com - buildy i poradniki tworzą tam osoby, którzy znajdują się wysoko w rankingu i znają się na rzeczy.

Chyba najważniejsza rzecz jaka w oczy boli, to farma. Jest tragicznie mała, bowiem w 10 minucie optymalną ilością jest 80 creepów, a w 30 około 250. Ogólnie rzecz biorąc radzę poszukać w google jakiegoś wykresu z podaną ilością minionów co do minuty, po czym obliczyć 70% danej wartość i porównać ze swoim osiągiem w grze - jeżeli będziesz miał ową ilość, bądź większą, to będziesz mógł być z siebie zadowolony. Rzecz jasna nie dotyczy to junglerów i supportów oraz co niektórych championów.

Co do samych statystyk, to są ni to dobre, ni to złe. Feedować nie feedujesz, ale mogłoby być lepiej.

Zgaduję, że grasz normale; Radzę Ci przerzucić się nawet nie na rankedy, ale na drafty - tam znacznie więcej się nauczysz.

Trudno stwierdzić mi więcej, ponieważ nie widziałem Twojej gry.

Opublikowano

Trudno sie farmi Shenem na bocie jak enemy ma Jinx i suppa ;_;

Tak, wiem, Shen na bocie, report ;_; - ale to był premade z kolegą :3

Opublikowano

Srebro . co do buildu każdy gra na swoim jaki lubi :) wiele osób wyśmiewało mnie z moich buildów a teraz to norma takie xD

Każdy ma swój styl i za to nie można wyśmiewać :)

Opublikowano

Polecam lolpro.com - buildy i poradniki tworzą tam osoby, którzy znajdują się wysoko w rankingu i znają się na rzeczy.

Chyba najważniejsza rzecz jaka w oczy boli, to farma. Jest tragicznie mała, bowiem w 10 minucie optymalną ilością jest 80 creepów, a w 30 około 250. Ogólnie rzecz biorąc radzę poszukać w google jakiegoś wykresu z podaną ilością minionów co do minuty, po czym obliczyć 70% danej wartość i porównać ze swoim osiągiem w grze - jeżeli będziesz miał ową ilość, bądź większą, to będziesz mógł być z siebie zadowolony. Rzecz jasna nie dotyczy to junglerów i supportów oraz co niektórych championów.

Co do samych statystyk, to są ni to dobre, ni to złe. Feedować nie feedujesz, ale mogłoby być lepiej.

Zgaduję, że grasz normale; Radzę Ci przerzucić się nawet nie na rankedy, ale na drafty - tam znacznie więcej się nauczysz.

Trudno stwierdzić mi więcej, ponieważ nie widziałem Twojej gry.

Pokaż swoją farmę ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...